Νονά η Demi Moore σε βάφτιση στη Σητεία (photos)
Hollywood

Νονά η Demi Moore σε βάφτιση στη Σητεία (photos)

Σε ένα γραφικό ξωκλήσι σε μία καταπληκτική τοποθεσία στη Σητεία της Κρήτης έγινε νονά η Demi Moore

H διάσημη ηθοποιός, πολύ χαρούμενη γι' αυτή τη νέα εμπειρία της ζωής της και τα ελληνικά έθιμα που διαπίστωνε πως υπάρχουν χαμογελούσε συνεχώς, τόσο κατά το μυστήριο όσο και αργότερα στις αναμνηστικές φωτογραφίες για τις οποίες πόζαρε με όλους τους παρευρισκόμενους.

Η Demi Moore έγινε νονά για τη μικρή Αριάδνη-Ζωή, κόρη του Ανδρέα και της Αθανασίας Στέγγου, Η βάφτιση έγινε στο ξωκλήσι του Αγίου Νικολάου, στον Ξερόκαμπο Σητείας, σύμφωνα το sitia on line.

Η χαριτωμένη μικρούλα όμως είχε και άλλες δύο νονές, τη Χριστίνα Ψιλλίδου, σύζυγο του investment banker στο Λονδίνο Δημήτρη Ψιλλίδη και η Βερόνικα Πάστρα, σύζυγος του ιδιοκτήτη του Mr. Nammos, Ζάννη Φραντζέσκου.

Λίγο πριν τη βάφτιση, η διάσημη ηθοποιός μαζί με την κόρη της απόλαυσαν διακοπές στη Σαντορίνη από την οποία μαγεύτηκαν.

Η 58χρονη σταρ βρέθηκε στο νησί του Ηφαιστείου, μαζί με την κόρη της Rumer. Και οι δύο έδειξαν να εντυπωσιάζονται από τη μοναδικότητα του νησιού, κάνοντας θαλάσσιες βόλτες και απολαμβάνοντας τον ήλιο και τη θάλασσα.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από τη βάφτιση με νονά τη Demi Moore:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved