Charlize Theron: Οι διακοπές της στο Αιγαίο και οι βουτιές από τη θαλαμηγό με τις κόρες της!
Hollywood

Charlize Theron: Οι διακοπές της στο Αιγαίο και οι βουτιές από τη θαλαμηγό με τις κόρες της!

Η Charlize Theron επέλεξε φέτος την Ελλάδα για τις καλοκαιρινές της διακοπές μαζί με τη μητέρα της και τα παιδιά της. 

Μάλιστα, ένας από τους πρώτους σταθμούς των διακοπών της στο Αιγαίο και συγκεκριμένα στις Κυκλάδες ήταν η Μύκονος. Εκεί διέμεινε στο Santa Marina σε ιδιωτική βίλα που διέθετε πισίνα και μπορούσε να έχει την ιδιωτικότητα που χρειαζόταν μαζί με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Η διάσημη και βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός έδειξε να απολαμβάνει τις ομορφιές του νησιού, χωρίς όμως να κάνει κάποια δημόσια εμφάνιση σε πολυσύχναστα μέρη.

Επόμενος σταθμός των ελληνικών διακοπών της ήταν η Πάρος όμως της άρεσε περισσότερο να απολαμβάνει θαλάσσιες βόλτες με τη θαλαμηγό.

Μάλιστα, η Charlize Theron ανέβασε στην προσωπική της σελίδα στο instagram φωτογραφίες και βίντεο από τις ελληνικές διακοπές της, χωρίς όμως να αποκαλύψει πού ακριβώς βρίσκεται.

Σε ένα βίντεο την βλέπουμε να βουτάει μαζί με τις δύο υιοθετημένες κόρες της από το deck της θαλαμηγού στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου, απολαμβάνοντας την κάθε της στιγμή. Δείτε παρακάτω το εν λόγω βίντεο:

https://www.instagram.com/p/CSHWL2Wj01K

Η διάσημη ηθοποιός, ανήμερα των γενεθλίων της τα γιόρτασε με τον πιο ευφάνταστο τρόπο εν πλω με τους φίλους της που κάνουν μαζί της διακοπές να έχουν οργανώσει κρυφά από εκείνη ένα υπέροχο πάρτι με θέμα τα 80s.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved