Θλίψη! Έφυγε από τη ζωή ο ντράμερ των Rolling Stones, Τσάρλι Γουάτς
Hollywood

Θλίψη! Έφυγε από τη ζωή ο ντράμερ των Rolling Stones, Τσάρλι Γουάτς

Ο ντράμερ των Rolling Stones, Τσάρλι Γουάτς «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 80 ετών.

Μάλιστα, πρόσφατα είχε γίνει γνωστό πως ο Γουάτς δεν θα ακολουθούσε το συγκρότημα στην επερχόμενη περιοδεία τους στις ΗΠΑ λόγω προβλήματος υγείας που αντιμετώπιζε.

To πρόβλημα εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια προληπτικών εξετάσεων που έκανε πριν την έναρξη της περιοδείας και χρειάστηκε να υποβληθεί άμεσα σε χειρουργική επέμβαση, η οποία ήταν επιτυχής και έπρεπε να αναρρώσει, σύμφωνα με ανακοίνωση από τον εκπρόσωπο του θρυλικού συγκροτήματος.

Τότε οι γιατροί του 80χρονου μουσικού τού απαγόρευσαν οτιδήποτε μπορεί να επιβαρύνει την υγεία του, καθώς χρειάζεται ξεκούραση για αρκετές εβδομάδες ώστε να αναρρώσει πλήρως.

Ο ίδιος είχε αναφέρει σε δήλωσή του «Για πρώτη φορά πρέπει να κάνω μικρό διάλειμμα. Δουλεύω σκληρά για να συνέλθω, αλλά σήμερα αποδέχθηκα τις συμβουλές των γιατρών, καθώς αυτό θα μου πάρει λίγο καιρό».

Είχε προσθέσει επίσης, ότι μετά τις δεκάδες ακυρώσεις των συναυλιών του γκρουπ λόγω του κορονοϊού, δεν ήθελε να απογοητεύσει τους φαν με μία ακόμα αναβολή. Ο αντικαταστάτης του Γουάτς στην περιοδεία θα ήταν ο Στιβ Τζόρνταν, μέλος του συγκροτήματος του Κιθ Ρίτσαρντς, X-Pensive Winos.
Ο Γουάτς γεννήθηκε στο Λονδίνο κατά την διάρκεια του δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου και ξεκίνησε να ακούει τζαζ μουσική από τα παιδικά του χρόνια, με κύριες επιρροές τους Μάιλς Ντέιβις και Τζον Κολτρέιν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved