Δυναστεία: Έφυγε από τη ζωή πρωταγωνιστής της θρυλικής σειράς!
Hollywood

Δυναστεία: Έφυγε από τη ζωή πρωταγωνιστής της θρυλικής σειράς!

Την απόλυτη θλίψη στους συντελεστές της θρυλικής σειράς Δυναστεία σκόρπισε η είδηση ότι ένας εκ των πρωταγωνιστών της έφυγε από τη ζωή

Μάλιστα επρόκειτο για έναν από τους πρώτους δυνατούς χαρακτήρες της διάσημης σαπουνόπερας που έκανε ρεκόρ τηλεθέασης όπου και αν προβλήθηκε ανά τον κόσμο.

Ο λόγος για τον τηλεοπτικό Ντεξ Ντέξτερ, κατά κόσμον Μάικλ Νάντερ, ο οποίος τον τελευταίο καιρό αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας με καρκίνο που δεν ήταν ιάσιμος. Άφησε την τελευταία του πνοή στα 76 του χρόνια, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του και όσους τον αγάπησαν.

Την είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή η σύζυγός του Τζόντι Λίστερ η οποία βρισκόταν στο πλευρό του μέχρι την τελευταία του πνοή, που άφησε στο σπίτι τους στη Βόρεια Καλιφόρνια όπου ζούσαν.

«Με βαριά καρδιά, μοιράζομαι τα νέα για τον θάνατο του αγαπημένου μου Μίκαελ. Περάσαμε 18 υπέροχα χρόνια μαζί, με τα σκυλιά που υιοθετήσαμε.

Πρόσφατα, ο Μίκαελ ήταν τόσο ενθουσιασμένος, που ξαναείδε τους φίλους του από το καστ της Δυναστείας κατά τη διάρκεια ενός live-session στο διαδίκτυο, για να συμβάλλει στην συγκέντρωση χρημάτων για την έρευνα Long-Covid. Ήταν ένας όμορφος, καταπληκτικός άνθρωπος με πολλά ταλέντα και ικανότητες. Θα μου λείπει για πάντα» έγραψε η σύζυγός του συντετριμμένη για τον χαμό του.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες του:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved