Sex and the city: Πέθανε ηθοποιός της σειράς - Ήταν μόλις 57 ετών
Hollywood

Sex and the city: Πέθανε ηθοποιός της σειράς - Ήταν μόλις 57 ετών

Απέραντη θλίψη σκόρπισε η είδηση του θανάτου ηθοποιού της σειράς Sex and the city στους φανατικούς τηλεθεατές και όχι μόνο.

Πιο συγκεκριμένα, σε ηλικία 57 ετών έφυγε από τη ζωή μετά από μάχη με τον καρκίνο ηθοποιός που ήταν από τους πρωταγωνιστές της σειράς Sex and the City.

Ο λόγος για τον Γουίλι Γκάρσον ο οποίος στη σειρά υποδυόταν τον χαρακτήρα του Στάνφορντ Μπλατς.


«Ο Γουίλι Γκάρσον ήταν και στη ζωή αλλά και στην οθόνη ένας αφοσιωμένος φίλος και ένα φωτεινό αστέρι στο σύμπαν» δήλωσε στη New York Post εκπρόσωπος της εταιρείας παραγωγής HBO Max. Και πρόσθεσε: «Ο Γουίλι Γκάρσον είχε δημιουργήσει έναν από τους πιο αγαπημένους χαρακτήρες στο πάνθεον της ΗΒΟ και ήταν μέλος της οικογένειάς μας για σχεδόν 25 χρόνια. Είμαστε συντετριμμένοι από τον θάνατό του και εκφράζουμε τα συλλυπητήρια στην οικογένειά του».

Συγκινητικό ήταν και το αντίο του γιου του, Νέιθαν, τον οποίο υιοθέτησε το 2009, ο οποίος έγραψε για τον θετό του πατέρα ότι «μπορεί τώρα να ξεκουραστεί εν ειρήνη».

«Σε αγαπώ πολύ μπαμπά. Ξεκουράσου εν ειρήνη και είμαι χαρούμενος που μπόρεσες να μοιραστείς μαζί μου όλες τις περιπέτειές σου και καταφέραμε τόσα πολλά. Είμαι πολύ περήφανος για σένα. Θα σε αγαπώ για πάντα αλλά νομίζω ότι είναι ώρα να ξεκινήσεις μια δική σου περιπέτεια. Θα είσαι πάντα δίπλα μου. Σε αγαπώ όσο δεν μπορείς να φανταστείς» έγραψε, μεταξύ άλλων, ο γιος του 57χρονου ηθοποιού.

Δείτε την ανάρτησή του:

https://www.instagram.com/p/CUGhqQHv9UV
©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved