Θλίψη στο Χόλιγουντ – Αυτοκτόνησε o 19χρονος ηθοποιός Matthew Mindler
Hollywood

Θλίψη στο Χόλιγουντ – Αυτοκτόνησε o 19χρονος ηθοποιός Matthew Mindler

Θρήνος στο Hollywood. Ο 19χρονος Matthew Mindler έδωσε τέλος στη ζωή του.

Ο νεαρός ηθοποιός σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες αυτοκτόνησε χρησιμοποιώντας νιτρικό νάτριο. Η μητέρα του βιώνοντας τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής της, δήλωσε ότι ο γιος της παρήγγειλε την ουσία για 15 δολάρια από το διαδίκτυο και έψαξε πώς θα το χρησιμοποιήσει.

Η διαπίστωση αυτή επιβεβαιώθηκε μετά τις τοξολογικές εξετάσεις. Πράγματι ο 19χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του χρησιμοποιώντας το νιτρικό νάτριο.

Ο ηθοποιός είχε γίνει γνωστός από την συμμετοχή του στο «Our Idiot Brother».

Η μητέρα του αδικοχαμένου νεαρού ηθοποιού επιβεβαίωσε στο TMZ ότι ο γιος της αγόρασε την ουσία στο διαδίκτυο για να δώσει τέλος στη ζωή του κατά τις πρώτες μέρες του μακριά από το σπίτι του πηγαίνοντας στο πανεπιστήμιο Millersville στην Πενσυλβάνια.

Ο πρόεδρος του Πανεπιστημίου, Daniel A Wubah ανακοίνωσε το θάνατό του.

«Με βαριά καρδιά σας ενημερώνω για τον θάνατο του 19χρονου Matthew Mindler από το Χέλερταουν της Πενσυλβάνια, πρωτοετή φοιτητή στο Πανεπιστήμιο Millersville. Οι σκέψεις μας είναι με τους φίλους και την οικογένειά του σε αυτή τη δύσκολη στιγμή» ανέφερε.


Και πρόσθεσε πως «Αυτή είναι μια στιγμή θλίψης για την οικογένεια, την πανεπιστημιούπολη και την κοινότητα. Ζητώ από την κοινότητα της πανεπιστημιούπολης να συγκεντρωθεί για να στηρίξει ο ένας τον άλλον, και τους μαθητές μας, σε αυτή τη δύσκολη στιγμή».



Σύμφωνα με αναφορές από τα τοπικά Μέσα, το πτώμα του Mindler βρέθηκε στο Manor Township

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved