Alec Baldwin: Η φράση που επαναλάμβανε σοκαρισμένος όταν εκπυρσοκρότησε το όπλο στα γυρίσματα
Hollywood

Alec Baldwin: Η φράση που επαναλάμβανε σοκαρισμένος όταν εκπυρσοκρότησε το όπλο στα γυρίσματα

Ο Alec Baldwin πυροβόλησε και σκότωσε γυναίκα κατά τη διάρκεια γυρισμάτων της ταινίας Rust στην οποία είναι συμπαραγωγός και πρωταγωνιστής. 

Όπως είναι γνωστό, σκότωσε κατά λάθος την 42χρονη Halyna Hutchins, διευθύντρια φωτογραφίας, όταν εκπυρσοκρότησε το όπλο που κρατούσε στα γυρίσματα.

Η γυναίκα έφτασε στο νοσοκομείο βαριά τραυματισμένη και λίγη ώρα αργότερα υπέκυψε στα τραύματά της Από τα πυρά τραυματίστηκε και ο 48χρονος σκηνοθέτης του γουέστερν Joel Souza.

Το δυστύχημα σημειώθηκε στο Bonanza Creek Ranch το μεσημέρι της Πέμπτης, χωρίς ακόμα να έχουν διευκρινιστεί οι ακριβείς συνθήκες πέραν του ότι ήταν ο 68χρονος Μπάλντουιν που κρατούσε το όπλο.

Η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε με αεροδιακομιδή στο νοσοκομείο όπου άφησε την τελευταία της πνοή.

Ο ηθοποιός εθεάθη να κλαίει μετά τον πυροβολισμό.

«Γιατί μου δόθηκε ένα γεμάτο όπλο (hot gun);» ήταν η φράση που φέρεται να επαναλάμβανε ο Alec Baldwin λίγο αφότου το όπλο που κρατούσε στα χέρια του εκπυρσοκρότησε, σκοτώνοντας τη διευθύντρια φωτογραφίας της ταινίας Rust και τραυματίζοντας τον σκηνοθέτη της, στη διάρκεια των χθεσινών γυρισμάτων.

Από το γραφείο του σερίφη της Σάντα Φε ανακοινώθηκε ότι η Hutchins και ο Souza πυροβολήθηκαν όταν ένα prop όπλο που πυροδοτήθηκε από τον ηθοποιό. Κανείς δεν συνελήφθη για το περιστατικό και δεν έχουν απαγγελθεί κατηγορίες μέχρι στιγμής.

Ένας αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε ότι ο ηθοποιός άρχισε αμέσως να αναρωτιέται γιατί του έδωσαν ένα γεμάτο όπλο (hot gun), που σημαίνει ένα όπλο γεμάτο με αληθινά πυρομαχικά, σύμφωνα με τη Daily Mail.

Διαβάστε επίσης:

Άλεκ Μπάλντουιν: Σκότωσε κατά λάθος μία γυναίκα στα γυρίσματα της ταινίας Rust

Baldwin: Απαρηγόρητος ο ηθοποιός που σκότωσε κατά λάθος μία γυναίκα–Οι πρώτες φώτο μετά την τραγωδία

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved