Adele: Ο Alpha πρόβαλε τη συνέντευξή της στην Oprah και το Twitter την αποθέωσε! (photos+video)
Hollywood

Adele: Ο Alpha πρόβαλε τη συνέντευξή της στην Oprah και το Twitter την αποθέωσε! (photos+video)

H πολυαναμενόμενη συνέντευξη της Adele στην Oprah Winfrey προβλήθηκε στον Alpha απόψε (21/11) και οι Έλληνες θαυμαστές της την αποθέωσαν στο Twitter!

Η διάσημη τραγουδίστρια μετά από έξι ολόκληρα χρόνια σιωπής και παρά το γεγονός ότι δεν έπαψε ποτέ να τραγουδάει ή να μας απασχολεί για την προσωπική της ζωή, εμφανίστηκε πιο λαμπερή και πιο ανανεωμένη από ποτέ, μιλώντας στη διάσημη παρουσιάστρια για όλα.

Φυσικά έναν από τα πρώτα θέματα συζήτησης των δύο γυναικών ήταν η τεράστια αλλαγή στην εμφάνισή της μετά την απώλεια 45 και πλέον κιλών. Η Adele λοιπόν αποκάλυψε: «Η άσκηση με βοήθησε και έφερε ισορροπία στο μυαλό μου. Δεν μου κάνει εντύπωση που σχολιάστηκαν τα κιλά μου, γιατί το σώμα μου έχει σχολιαστεί σε όλη μου την καριέρα. Είμαι πολύ χοντρή, είμαι αδύνατη.

Είμαι “καυτή” ή δεν είμαι. Δεν είναι η δουλειά μου να πω στον κόσμο πώς να αισθάνεται με το σώμα του. Λυπάμαι που το ότι έχασα κιλά έκανε κάποιους ανθρώπους να αισθάνονται άσχημα. Προσπαθώ να ξεκαθαρίσω τη δική μου ζωή. Δεν μπορώ να προσθέσω κι άλλες ανησυχίες».

Φυσικά τον πρώτο λόγο είχε το τραγούδι με την Adele να ερμηνεύει με τη μοναδική φωνή της τόσο παλιά όσο και νέα τραγούδια από το album της 30 που μόλις κυκλοφόρησε.

Η συναυλία της δόθηκε στο εντυπωσιακό Griffith Observatory του Los Angeles, όπου η Adele έκανε τους πάντες να σαστίσουν καθώς ερμήνευε της παλιές της επιτυχίες όπως «Hello», «Easy On Me», «Skyfall», «I Drink Wine», «Someone Like You», «When We Were Young», «Make You Feel My Love», «Hold On».

Δείτε απόσπασμα από τη μαγική βραδιά με την Adele:

Και φυσικά το Twitter την αποθέωσε. Αξίζει να δείτε κάποια από αυτά τα Tweets από τους Έλληνες χρήστες.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved