Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS: Η συγκλονιστική ιστορία του Charlie Sheen που βγήκε νικητής!
Hollywood

Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS: Η συγκλονιστική ιστορία του Charlie Sheen που βγήκε νικητής!

Η ιστορία του Charlie Sheen είχε συγκλονίσει πριν από οκτώ χρόνια με την είδηση ότι είναι θετικός στο AIDS

Γνώριζαν όλοι ότι η μάχη ήταν άνιση! Άρχισαν να ακούγονται διάφορα για εκείνον που έτσι και αλλιώς τον θεωρούσαν το κακό παιδί του Χόλιγουντ μιας και κάθε του ατόπημα, με ποτό, γυναίκες και πολλές άλλες ατασθαλίες, γινόταν πρώτο θέμα στον Τύπο και την τηλεόραση. Πράγματι, είχε κολλήσει τον ιό HIV σε μία περίοδο που επιζητούσε ευκαιριακό και πληρωμένο σεξ. Χωρίς προφύλαξη και πάντα υπό την επήρεια αλκοόλ ή ναρκωτικών.

«Είμαι εδώ για να παραδεχτώ πως είμαι θετικός στον ιό HIV και πρέπει να βάλω τέλος σε αυτή τη σφοδρή επίθεση, τις αναλήθειες και τις επίπονες ιστορίες, πως απειλώ τη ζωή άλλων», είχε παραδεχτεί ο σταρ του «Two and a Half men» σε τηλεοπτική του συνέντευξη τον Νοέμβριο του 2015, κάνοντας τη μεγαλύτερη αποκάλυψη της ζωής του.

Ο αγώνας του απέναντι στον ύπουλο εχθρό του είχε ξεκινήσει το 2011 οπότε και διαγνώστηκε με AIDS και έκανε ό,τι ακριβώς τού έλεγε ο θεράπων γιατρός του ώστε να έχει μία ευκαιρία να ζήσει κάποτε και πάλι φυσιολογικά.

Μάλιστα, ο διάσημος σταρ, είχε εμφανιστεί σε εκπομπή με τον γιατρό του Robert Huizenga, θέλοντας να δώσει μία και καλή τέλος στην παραφιλολογία που υπήρχε γύρω από το συγκεκριμένο θέμα. Ο γιατρός του λοιπόν είπε: «Ο Charlie κατάφερε να νικήσει τον ιό του AIDS». Όμως, πρόσθεσε πως αυτό που τον ανησυχούσε περισσότερο ήταν η κατάθλιψη που αντιμετώπιζε ο Charlie Sheen αλλά και η επιρρέπειά του στις ουσίες και το αλκοόλ. «Δεν έχει πλέον AIDS», είχε πει τότε επισήμως ο γιατρός ο οποίος τού χορηγούσε τέσσερα χάπια την ημέρα ώστε να περάσει ξανά στο... φως!

Η μεγάλη του νίκη έναντι του AIDS!

Ο Charlie Sheen αποτελεί για την παγκόσμια ιατρική κοινότητα πλέον τη ζωντανή και περίτρανη απόδειξη ότι ο ιός HIV μπορεί να νικηθεί! Το 2015 μετείχε σε μία κλινική έρευνα δοκιμαστικού ενέσιμου φαρμάκου που λάμβανε μία φορά την εβδομάδα, με το οποίο συμπιέζοντας στον οργανισμό του τον ιό σε τέτοια επίπεδα που δεν ήταν πλέον ανιχνεύσιμα με μία γενική εξέταση αίματος.

Από τότε, ο Αμερικανός σταρ μπορεί να χαίρεται την καθημερινότητά του, τις απολαύσεις της ζωής, ακόμα και το σεξ στο οποίο για χρόνια ολόκληρα ήταν εθισμένος.

Διαβάστε επίσης:

Έδωσε μάχη με τον ιό του AIDS και βγήκε νικητής!

Συγκλονίζει ο Ανδρέας Γεωργίου! Η απώλεια της μητέρας του από AIDS και σχέση με τον πατέρα του

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved