Nick Cannon: Συγκλονίζει η on air εξομολόγηση για τις τελευταίες στιγμές του γιου του! Ήταν 5 μηνών!
Hollywood

Nick Cannon: Συγκλονίζει η on air εξομολόγηση για τις τελευταίες στιγμές του γιου του! Ήταν 5 μηνών!

Με δάκρια στα μάτια και φανερά καταβεβλημένος ψυχολογικά εμφανίστηκε στο σόου που παρουσιάζει ο γνωστός Αμερικανός παρουσιαστή Nick Cannon σήμερα (7/12) στο πλατό, θέλοντας να εξιστορήσει το προσωπικό δράμα που έζησε με τον πρόωρο θάνατο του μόλις πέντε μηνών γιου του! 

Ο διάσημος παρουσιαστής εμφανίστηκε στο The Nick Cannon Show που παρουσιάζει και μίλησε για τον χαμό του νεογέννητου γιου του Zen.

Όπως αποκάλυψε, όταν ήταν δύο μηνών, ο ίδιος και η γυναίκα του ανακάλυψαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με τον μικρό καθώς το κεφάλι του ήταν πολύ μεγαλύτερο από το κανονικό. Θεωρώντας πως επρόκειτο για μία επίσκεψη ρουτίνας, βρέθηκαν στον παιδίατρο ο οποίος όμως είχε πολύ άσχημα νέα να τους πει, μετά από μία σειρά εξετάσεων που υπέβαλαν τον μικρό. Όπως ανακοίνωσαν στους γονείς του, ο μικρός έπρεπε να υποβληθεί άμεσα σε χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι καθώς συγκέντρωνε νερό εκεί και έπρεπε να τοποθετηθεί μία βαλβίδα ώστε να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα.

Λίγες μέρες αργότερα όμως, τα νέα ήταν ακόμα πιο άσχημα για το ζευγάρι το οποίο πληροφορήθηκε ότι είχε βρεθεί και ένας όγκος ο οποίος μεγάλωνε πολύ γρήγορα και απειλούσε τη ζωή του παιδιού. Μέχρι που ήρθε το τελικό χτύπημα, όταν οι γιατροί ανακοίνωσαν πως δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα για να σώσουν τη ζωή του παιδιού.

Όπως είπε, την περασμένη Κυριακή, ο Nick Cannon γνωρίζοντας πως επρόκειτο για τις τελευταίες στιγμές του γιου του, πήγε μαζί με τη γυναίκα του και τα υπόλοιπα παιδιά τους τον μικρό στον ωκεανό για να ζήσουν όσο πιο όμορφα γινόταν αυτές τις τελευταίες στιγμές. Ο μικρούλης άφησε την τελευταία του πνοή αμέσως μετά, γεγονός που βύθισε όλη την οικογένεια στην απόλυτη θλίψη.

Με δάκρυα στα μάτια και έχοντας συγκλονίσει τους τηλεθεατές, ο διάσημος παρουσιαστής προέτρεψε το κοινό να χαίρεται την κάθε του στιγμή με την οικογένειά του και ο καθένας τους να αγκαλιάζει τα αγαπημένα του πρόσωπα και να τους λέει πόσο τα αγαπάει.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο με όσα είπε ο διάσημος παρουσιαστής:

Διαβάστε επίσης:

Ορίστε; Αυτή η επανασύνδεση είναι αληθινή, ακόμα κι αν δυσκολεύεσαι να την πιστέψεις

Στο νοσοκομείο θα περάσει τα Χριστούγεννα πασίγνωστος παρουσιαστής! To συγκινητικό του μήνυμα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved