Συγκλονίζει η Sharon Stone: «Μεγάλωσα μισώντας τη μητέρα μου. Το χαστούκι έπεφτε σύννεφο» (Video)
Hollywood

Συγκλονίζει η Sharon Stone: «Μεγάλωσα μισώντας τη μητέρα μου. Το χαστούκι έπεφτε σύννεφο» (Video)

Σκληρές αλήθειες της ζωής της μοιράστηκε η Sharon Stone στην αυτοβιογραφία της με τίτλο «Μία δεύτερη ευκαιρία» που μόλις κυκλοφόρησε στα ελληνικά από τις εκδόσεις «Πεδίο».

Στο βιβλίο της, η Στόουν, αναφέρεται στη βία και την κακοποίηση που βίωσε ως παιδί από τον παππού και τη γιαγιά της, την σχέση της με τη μητέρα της αλλά και την ταινία που την στιγμάτισε και την έκανε γνωστή σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Μεταξύ άλλων αναφέρει η ηθοποιός για τη μητέρα της: «Αν αντιμιλούσα, το χαστούκι έπεφτε σύννεφο. Αν κουνιόμουν την ώρα που με χτένιζε, μπορεί και να έσπαγε η βούρτσα πάνω στο κεφάλι μου – έσπασε μερικές φορές. Μεγάλωσα μισώντας την. Όχι μόνο για όλα αυτά, αλλά για την ψυχρότητά της»!

Σε άλλο σημείο αναφέρει η Sharon Stone: «Η γιαγιά μου μας έβαζε σε ένα δωμάτιο μαζί του και κλείδωνε την πόρτα»!

Όσον αφορά το περιβόητο πλάνο χωρίς εσώρουχο στο «Βασικό ένστικτο», ανέφερε ότι της ζητήθηκε να το βγάλει αλλά δεν θα φαινόταν στην ταινία, ωστόσο τα πράγματα εξελίχθηκαν διαφορετικά. Δεν είχε ποτέ την ευκαιρία να διεκδικήσει το δίκιο της απέναντι στην παραγωγή γιατί πολύ απλά ήταν γυναίκα. Συγκεκριμένα είπε: «Αφού γυρίσαμε το “Βασικό Ένστικτο”, με κάλεσαν να το δω.

Όχι μόνη μου με τον σκηνοθέτη, όπως θα περίμενε κανείς δεδομένης της κατάστασης που μας έκανε όλους, ας πούμε, επιφυλακτικούς, αλλά σε μια αίθουσα γεμάτη ατζέντηδες και δικηγόρους, οι περισσότεροι από τους οποίους δεν είχαν καμία σχέση με το έργο. Έτσι είδα για πρώτη φορά το πλάνο με το αιδοίο μου, αρκετό καιρό αφότου μου είχαν πει: “εμείς εδώ δεν βλέπουμε τίποτα – πρέπει, όμως, να βγάλεις το εσώρουχό σου γιατί το λευκό αντανακλάται στο φως και φαίνεται ότι φοράς”».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω από την εκπομπή, Ελένη στο Mega!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved