Σκάνδαλο στο Hollywood: Ο "Mr Big" κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση δύο γυναικών
Hollywood

Σκάνδαλο στο Hollywood: Ο "Mr Big" κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση δύο γυναικών

Αντιμέτωπος με καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση βρίσκεται και ο γνωστός ηθοποιός Κρις Νοθ, ο γνωστός Mr Big της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς Sex and the City.

Δύο γυναίκες τον κατονόμασαν μιλώντας στο Hollywood Reporter, ενώ ο ίδιος αρνείται όλες τις κατηγορίες.

Λίγες ημέρες μετά την επιστροφή του And Just Like That οι καταγγελίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας σοκάρουν.

Δύο χρόνια μετά τον βιασμό της η Zoe, μην μπορώντας να ξεπεράσει το τραύμα, ζήτησε βοήθεια από το Κέντρο Αντιμετώπισης Κρίσης Βιασμού του UCLA.

«Το είχα θάψει μέσα μου όσο μπορούσα, και δεν ήμουν τόσο καλά οπότε πήγα, τελικά, στο κέντρο που μου είχαν συστήσει από το νοσοκομείο».

«Δεν ήμουν και τόσο ενεργή, σεξουαλικά, ούτε άγρια και τρελή. Σκέφτηκα ότι θα πίναμε ουίσκι και θα μιλούσαμε για την καριέρα του. Ακούγεται τόσο χαζό», είπε.

«Προσπάθησε να με φιλήσει. Τον ενθάρρυνα. Είναι μεγαλύτερος και φαίνεται μεγαλύτερος. Προσπαθούσε όλο και περισσότερο και θα έπρεπε να είχα πει όχι πιο έντονα και να είχα φύγει. Αλλά το επόμενο που συνέβη, είναι πως κατέβασε το παντελόνι του και στάθηκε μπροστά μου.... Ένιωθα απαίσια. Βιασμένη. Όλα μου τα όνειρα για τον σταρ που αγαπούσα εδώ και χρόνια, χάθηκαν», αποκάλυψε η δεύτερη κοπέλα.

Ο Κρις Νοθ διαψεύδει κατηγορηματικά στο Page Six τις κατηγορίες τονίζοντας ότι «οι κατηγορίες εναντίον μου, από άτομα που συνάντησα χρόνια, δεκαετίες πριν, είναι ψευδείς. Αυτές οι ιστορίες θα μπορούσαν να είναι πριν από 30 χρόνια ή πριν από 30 μέρες- το όχι σημαίνει πάντα όχι – και αυτό είναι ένα όριο που δεν ξεπέρασα. Οι συνευρέσεις ήταν συναινετικές. Δεν μπορώ να πω με σιγουριά γιατί βγαίνουν τώρα στο φως, αλλά ξέρω το εξής: Δεν κακοποίησα αυτές τις γυναίκες».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved