Νεκρή η μάνατζερ των Καρντάσιαν – Δολοφονήθηκε από τον σύντροφό της
Hollywood

Νεκρή η μάνατζερ των Καρντάσιαν – Δολοφονήθηκε από τον σύντροφό της

Από τον σύντροφό της δολοφονήθηκε η Άντζι Κουράφσκι, μάνατζερ πολλών διάσημων στις ΗΠΑ, όπως η οικογένεια Καρντάσιαν, των Κάνιε Γουέστ και της Νίκι Μινάζ.

Η Κουράφσκι ήταν μητέρα πέντε παιδιών.

Μαχαιρωμένη στο αυτοκίνητό της βρέθηκε η μάνατζερ των Καρντάσιαν και πολλών ακόμα celebrities στις ΗΠΑ, Άντζι Κουράφσκι. Η γυναίκα βρέθηκε νεκρή μία ημέρα αφότου δηλώθηκε ως αγνοούμενη και η αστυνομία συνέλαβε τον 49χρονο σύντροφό της ως ύποπτο για τη δολοφονία της.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, ο Τζέισον Μπάρκερ δολοφόνησε την Κουκάφσκι στις 22 Δεκεμβρίου και έπειτα μετακίνησε τη σορό της στην κοιλάδα Σίμι του Λος Άντζελες, χρησιμοποιώντας το αυτοκίνητό του.

Ο φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας αντιμετωπίζει κατηγορίες για βασανισμό και δολοφονία από την Εισαγγελία του Λος Άντζελες και του επιβλήθηκε εγγύηση 3 εκατομμυρίων δολαρίων.

«Η Άντζι ήταν πραγματικά η καλύτερη. Ενδιαφερόταν για τον καθένα από εμάς και έκανε τα αδύνατα να μοιάζουν δυνατά. Θα μας λείψει αφάνταστα. Στέλνουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους της αυτές τις δύσκολες στιγμές» δήλωσε η οικογένεια Καρντάσιαν/Τζένερ σε ανακοίνωσή της, μετά την είδηση του θανάτου της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved