Σοκαριστικό ατύχημα για τον 37χρονο ηθοποιό Gaspard Ulliel – Σκοτώθηκε κάνοντας σκι
Hollywood

Σοκαριστικό ατύχημα για τον 37χρονο ηθοποιό Gaspard Ulliel – Σκοτώθηκε κάνοντας σκι

Ανατριχίλα και ανείπωτη θλίψη προκαλεί η είδηση. Ο βραβευμένος 37χρονος Γάλλος ηθοποιός Gaspard Ulliel, σκοτώθηκε κάνοντας σκι.

Όπως ανακοίνωσε το γαλλικό ειδησεογραφικό πρακτορείο AFP, ο Γάλλος ηθοποιός, βραβευμένος με Σεζάρ, τραυματίστηκε σοβαρά κάνοντας σκι στις Άλπεις την Τρίτη 18/01 και μετά τη σύντομη νοσηλεία του στο νοσοκομείο υπέκυψε στα τραύματά του.

«Ο γαλλικός κινηματογράφος χάνει ένα τεράστιο ταλέντο, γεμάτο γοητεία και ενέργεια», έγραψε στο Twitter ο Γάλλος υπουργός Οικονομικών Bruno Le Maire

Ο Gaspard Ulliel γεννήθηκε στις 25 Νοεμβρίου 1984 στη Boulogne-Billancourt. Είναι γιος της Christine Ulliel, στυλίστριας και του Serge Ulliel, επίσης σχεδιαστή.

Ξεκίνησε την καριέρα του ως ηθοποιός το 1996 σε ένα επεισόδιο της σειράς Une femme en blanc με τη Sandrine Bonnaire ενώ ήταν ακόμα στο κολέγιο.

Ενώ συμμετείχε σε μερικές πρακτικής άσκησης το καλοκαίρι κατά τη διάρκεια του Florent 2, εκπαιδεύτηκε στο ενεργό δίγλωσσο σχολείο Jeannine-Manuel (EABJM) στο 15ο διαμέρισμα του Παρισιού , μέχρι την απόκτηση του απολυτηρίου του στο τμήμα ES.

Στη συνέχεια γράφτηκε στο Πανεπιστήμιο του Σεν Ντενί για ανώτερες σπουδές στον κινηματογράφο.

Καριέρα

Το 2006 , μετά από μια εμφάνιση στη χορωδιακή ταινία Paris je t'aime (στο τμήμα που σκηνοθέτησε ο Gus Van Sant ), άρχισε να γυρίζει το πρώτο του λεγόμενο «γενικό κοινό» κινηματογραφικό έργο με τον Jacquou le croquant του Laurent Boutonnat . κινηματογραφική μεταφορά της ομώνυμης επιτυχημένης σειράς, η ίδια προσαρμοσμένη από το διάσημο μυθιστόρημα του Eugène Le Roy . Κυκλοφόρησε το 2007 , η ταινία δίχασε τους κριτικούς, ωστόσο, παρά τις δύο υποψηφιότητες για τα Σεζάρ του 2008.

Την ίδια χρονιά, πρωταγωνίστησε στο Hannibal Lecter: The Origins of Evil , μια διεθνής συμπαραγωγή που αποσκοπούσε στην επανεκκίνηση του franchise καλτ ταινιών αφιερωμένη στον Hannibal Lecter , τον χαρακτήρα που δημιούργησε ο Thomas Harris .

Το 2008 , ο ηθοποιός υπερασπίστηκε τρία πολύ διαφορετικά έργα: The Third Part of the World του Éric Forestier , ένα δράμα φαντασίας με τον Clémence Poésy . στη συνέχεια μια γαλλο-καμποτζιανή συμπαραγωγή, το Un barrage contre le Pacifique , που αυτή τη φορά του επέτρεψε να αντιμετωπίσει την Isabelle Huppert , στη συνέχεια μια άλλη μεγάλη παραγωγή, το θρίλερ δράσης Le Premier Cercle , μαζί με τον Jean Reno .

Το 2009 επέστρεψε με δύο έργα: τη διεθνή συμπαραγωγή The Vintner's Luck , της Niki Caro , με επικεφαλής τον Βέλγο Jérémie Rénier και τέλος το γαλλο-ιταλο-ισραηλινό δράμα Ultimatum , του Alain Tasma , στο οποίο πρωταγωνίστησε, απέναντι από τον η Ιταλίδα Jasmine Trinca .

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved