Αυτοκτόνησε ο Peter Robbins - Ήταν ο ηθοποιός πίσω από τη φωνή του «Τσάρλι Μπράουν» των Peanuts
Hollywood

Αυτοκτόνησε ο Peter Robbins - Ήταν ο ηθοποιός πίσω από τη φωνή του «Τσάρλι Μπράουν» των Peanuts

Αυτοκτόνησε ο ηθοποιός Peter Robbins, ο οποίος είχε δανείσει τη φωνή του στον Τσάρλι Μπράουν, τον φίλο του Σνούπι, των θρυλικών «Peanuts»

Τη δυσάρεστη είδηση επιβεβαίωσε η οικογένειά του. Ο 65χρονος έπασχε από διπολική διαταραχή, ενώ πάλευε επίσης να αντιμετωπίσει τον εθισμό του στο αλκοόλ και τα ναρκωτικά.

Ο ατζέντης του δήλωσε στο TMZ, πως ο ηθοποιός είχε μπει σε ψυχιατρείο στην Καλιφόρνια, λίγο μετά τα Χριστούγεννα και βρισκόταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, την τελευταία φορά που μίλησαν τον Ιανουάριο. Το προσωπικό του νοσοκομείου τον είχε συμβουλεύσει να μείνει μέσα για μερικές ακόμη εβδομάδες, όμως εκείνος αρνήθηκε. Πήρε εξιτήριο στις 18 Ιανουαρίου 2022 και λίγες ημέρες μετά βρέθηκε νεκρός.

Ο ηθοποιός εξέτισε ποινή φυλάκισης πέντε ετών, έπειτα από απειλές εναντίον άλλων, όμως είχε δεσμευτεί να αλλάξει τη ζωή του μετά την αποφυλάκισή του το 2019.

«Θα συνιστούσα σε οποιονδήποτε έχει διπολική διαταραχή να το πάρει στα σοβαρά γιατί η ζωή σας μπορεί ν' αλλάξει σε διάστημα ενός μήνα όπως συνέβη σε μένα. Βγήκα από τη φυλακή και είμαι καλύτερος άνθρωπος. Είμαι πολύ πιο ταπεινός, ευγνώμων που έζησα την εμπειρία» είχε πει ο ίδιος μετά την περιπέτειά του.

ΟPeter Robbins είχε μια δια βίου μάχη με την ψυχική ασθένεια. Παρά τους προσωπικούς του αγώνες, παρέμεινε δεμένος με τον Τσάρλι Μπράουν και μάλιστα είχε ένα τατουάζ με τον Τσάρλι Μπράουν και τον Σνούπι στο μπράτσο του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved