Victoria Beckham: Κι όμως τα τελευταία 25 χρόνια τρώει το ίδιο γεύμα!
Hollywood

Victoria Beckham: Κι όμως τα τελευταία 25 χρόνια τρώει το ίδιο γεύμα!

Η Victoria Beckham είναι αναμφισβήτητα μια από τις ωραιότερες γυναίκες παγκοσμίως. Η ίδια βέβαια πάντα όταν μιλάει για την ομορφιά και τα μυστικά της, λέει πως δεν θεωρεί τον εαυτό της όμορφο και φυσικά έχει αποκαλύψει ως σαν γυναίκα έχει κι εκείνη τις ανασφάλειες της

Πάντως για την σιλουέτα της δεν χωρά αμφιβολία πως την διατηρεί άψογα παρά τα 47 της χρόνια.

Ο David Beckham μάλιστα σε πρόσφατες δηλώσεις του έκανε μια απίστευτη αποκάλυψη για τη διατροφή της. Ποια είναι αυτή; Αποκάλυψε πως τα τελευταία 25 χρόνια τρώει το ίδιο γεύμα.

«Γίνομαι πολύ συναισθηματικός με το φαγητό και το κρασί. Όταν τρώω κάτι υπέροχο, θέλω όλοι να το δοκιμάσουν. Δυστυχώς, είμαι παντρεμένος με κάποια που τρώει το ίδιο πράγμα τα τελευταία 25 χρόνια. Από τότε που γνώρισα τη Βικτόρια, τρώει μόνο ψητά ψάρια και λαχανικά στον ατμό. Πολύ σπάνια θα δοκιμάσει κάτι άλλο», είπε στο podcast River Café Table 4 επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά τις φήμες πιο την θέλουν να τηρεί ένα στρατιωτικό πρόγραμμα διατροφής.

«Η μόνη φορά που έφαγε κάτι από το πιάτο μου ήταν όταν στην εγκυμοσύνη της Χάρπερ και δεν το πίστευα» δήλωσε στη συνέχεια. «Ήταν ένα από τα αγαπημένα μου βράδια. Δεν μπορώ να θυμηθώ τι ήταν, αλλά σίγουρα δεν το έχει ξαναφάει έκτοτε».

Η ίδια σε παλαιότερες δηλώσεις της είχε πει πως χρειάστηκε να περάσουν πάρα πολλά χρόνια μέχρι να συμφιλιωθεί με την εικόνα της αλλά παράλληλα να αποδεχτεί και τις όποιες ατέλειες είχε.

«Με θεωρώ όμορφη; Όχι, με τίποτα! Απλώς προσπαθώ να δείχνω όσο καλύτερη μπορώ. Βλέπω τις ατέλειες και τα μειονεκτήματά μου και χαμογελώ.
Είμαι αυτή που είμαι και δεν θα προσπαθήσω να αλλάξω», έχει πει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved