Renee Zellweger: Άλλος άνθρωπος η οσκαρική ηθοποιός για τον ρόλο της στο «The Thing About Pam»
Hollywood

Renee Zellweger: Άλλος άνθρωπος η οσκαρική ηθοποιός για τον ρόλο της στο «The Thing About Pam»

Αγνώριστη η Renee Zellweger στο νέο της ρόλο στη σειρά «The Thing About Pam».

Η οσκαρική ηθοποιός υποδύεται την καταδικασμένη δολοφόνο Pam Hupp.

Η ηθοποιός στα γυρίσματα ήταν ντυμένη με ρούχα μεγάλου μεγέθους, λευκό μπουφάν, oversized τζιν και με εμφανή προσθετικά προσώπου.

Υποδύεται μία ηρωίδα που δήλωσε αθώα για τη δολοφονία της φίλης της Ελίζαμπεθ «Μπέτσι» Φαρία, η οποία μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου στο σπίτι της στο Μιζούρι το 2011, αναφέρει η Daily Mail. Έχει καταδικαστεί όμως ισόβια για τη δολοφονία του Λούις Γκουμπενμπέργκερ το 2016. Σύμφωνα με το NBC News, υπέβαλε ένσταση Alford, που σημαίνει ότι απέφυγε τη θανατική ποινή χωρίς να παραδεχτεί την ενοχή της για το φόνο.

Η υπόθεση διαδραματίζεται στις 22 Δεκεμβρίου 2011, όταν η Φαρία μαθαίνοντας ότι πάσχει από καρκίνο αλλάζει το όνομα του συζύγου της στο ασφαλιστήριο ζωής 150.000 δολαρίων, προσθέτοντας ως μοναδικό δικαιούχο τη φίλη της Παμ, τέσσερις ημέρες πριν από την επίθεση.

Σκοπός της άρρωστης γυναίκας ήταν η φίλη της να δώσει τα λεφτά στις κόρες της όταν πεθάνει, σύμφωνα με το NBC News. Πέντε ημέρες μετά, ο άντρας της τη βρίσκει νεκρή. Αρχικά όλοι νόμιζαν ότι πρόκειται για αυτοκτονία, στην συνέχεια ο σύζυγός της γίνεται ο κύριος ύποπτος για τη δολοφονία βρίσκοντας η αστυνομία ένα ματωμένο ζευγάρι παντόφλες στο ντουλάπι της Φαρία και διάφορα μηνύματα στον υπολογιστή της που αποδείκνυαν ότι φοβόταν τον άντρα της. Στην κατάθεση της, η Παμ Χιοπ τον χαρακτηρίζει βίαιο και αλκοολικό.

Τον Νοέμβριο του 2013, η αστυνομία έλαβε ένα ανώνυμο τηλεφώνημα στο οποίο κάποιος υποστήριζε ότι η Παμ Χιοπ δολοφόνησε τη μητέρα της για να λάβει μισό εκατομμύριο δολάρια από την ασφάλεια ζωής. Οι έρευνες όμως που ακολούθησαν ήταν και πάλι «πρόχειρες» και έτσι η αιτία θανάτου της ηλικιωμένης γυναίκας καταχωρήθηκε ως «απροσδιόριστη».

Στις 16 Αυγούστου του 2016, ο Λούις Γκουμπενμπέργκερ πυροβολείτε από την Παμ πέντε φορές στο σπίτι του. Η αστυνομία βρήκε πολλά αποδεικτικά στοιχεία εναντίον της, εκτιμώντας ότι τον δωροδοκούσε καθώς γνώριζε τα πάντα. Λίγο μετά τη σύλληψή της, ζήτησε να χρησιμοποιήσει το μπάνιο και προσπάθησε να αυτοκτονήσει με ένα στυλό, χωρίς να τα καταφέρει.

Για να φτάσει όσο πιο κοντά γίνεται στην πραγματική εικόνα της Pam Hupp, η Renee – όπως αναφέρει το Variety – έχει προσθετικά τόσο στο πρόσωπο, όσο και στο σώμα.

Δείτε την αλλαγή της παρακάτω!

https://www.instagram.com/p/CVF9x8OqcxM
©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved