Βίντεο ντοκουμέντο: Πυροβόλησαν διάσημο ράπερ έξω από κλαμπ με καλεσμένους Bieber και DiCaprio
Hollywood

Βίντεο ντοκουμέντο: Πυροβόλησαν διάσημο ράπερ έξω από κλαμπ με καλεσμένους Bieber και DiCaprio

Η αψιμαχία ξεκίνησε έξω από το δημοφιλές νυχτερινό κέντρο και κατέληξε σε πυροβολισμούς. Ο διάσημος ράπερ βρίσκεται εκτός κινδύνου.

Έντονος καυγάς που κατέληξε σε πυροβολισμούς είχε ο διάσημος ράπερ, Kodak Black (Bill Kapri).

Ο ίδιος δέχθηκε πυροβολισμό έξω από γνωστό κλαμπ στο Χόλιγουντ. Σύμφωνα με την NY Post, ο Kodak Black τραυματίστηκε, όπως επίσης και δύο ακόμη φίλοι του. Ο 24χρονος βρίσκεται σε σταθερή κατάσταση και δεν κινδυνεύει η ζωή του.

Οι δύο άλλοι τραυματίες είναι ηλικίας 19 και 60 ετών και ούτε εκείνοι κινδυνεύουν. Ο τσακωμός ξεκίνησε έξω από νυχτερινό κέντρο που φιλοξενούσε ένα vip πάρτι μετά το σόου του Τζάστιν Μπίμπερ για τον εορτασμό του Super Bowl LVI.

Ο 24χρονος ράπερ από τη Φλόριντα και οι φίλοι του μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο και οι Αρχές αναφέρουν ότι ψάχνουν ύποπτο πρόσωπο που διέφυγε μετά την επίθεση.

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι στην vip λίστα των παρευρισκόμενων ήταν και ο Μπίμπερ με την σύζυγό του, Χέιλι, αλλά και ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο, ο οποίος εντοπίστηκε να μιλά στο τηλέφωνό του έξω από το κλαμπ.

Λίγα λεπτά πριν ξεκινήσει ο καβγάς, ο Black μαζί με τους συναδέλφους του ράπερ Gunna και Lil Baby ήταν έξω και απλά συζητούσαν ήρεμοι, όπως δήλωσε ένας αυτόπτης μάρτυρας.

«Μετά ξέσπασε ένας καβγάς. Ο Kodak έριξε μπουνιά σε κάποιον και μετά… ακούσαμε πυροβολισμούς», δήλωσε συγκεκριμένα.

Πηγές λένε ότι η αψιμαχία ξεκίνησε τουλάχιστον μισή ώρα αφότου το μπαρ είχε κλείσει και το πάρτι είχε ολοκληρωθεί.

Η αστυνομία του Λος Άντζελες εξέδωσε δήλωση σχετικά με το αιματηρό περιστατικό: «Η προκαταρκτική έρευνα αποκάλυψε ότι υπήρξε σωματική διαμάχη μεταξύ πολλών ατόμων στην τοποθεσία. Πυροβολισμοί έπεσαν από άγνωστο ύποπτο, ο οποίος στη συνέχεια διέφυγε νότια από την τοποθεσία [...] Μεταφέρθηκαν δύο θύματα σε τοπικά νοσοκομεία με τραύματα που δεν ήταν απειλητικά για τη ζωή τους. Οι αστυνομικοί ανακάλυψαν ότι υπήρχαν δύο επιπλέον θύματα που πήγαν ιδιωτικά σε τοπικά νοσοκομεία, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των τραυματιών σε τέσσερις. Και τα τέσσερα θύματα είναι σε σταθερή κατάσταση».

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved