Τι έχουν απογίνει 35 χρόνια μετά οι ηθοποιοί του Dirty Dancing
Hollywood

Τι έχουν απογίνει 35 χρόνια μετά οι ηθοποιοί του Dirty Dancing

Σύντομες καριέρες, μία αποτυχημένη πλαστική, ένας θάνατος από drags και άνισες μάχες με τον καρκίνο επιφύλαξε η ζωή σε κάποιους από τους ηθοποιούς του «Dirty Dancing».

Η χορευτική φιγούρα στο «Dirty Dancing» με τον Πάτρικ Σουέιζι να σηκώνει πάνω από το κεφάλι του την Τζένιφερ Γκρα, υπό τους ήχους του «Time of my Life», έχει μείνει στην ιστορία του Χόλιγουντ. Τι απέγιναν όμως οι ηθοποιοί της, 35 χρόνια μετά την πρώτη προβολή της ταινίας;

Σύντομες καριέρες, μια αποτυχημένη πλαστική, ένας μοναχικός θάνατος από ναρκωτικά και άνισες μάχες με τον καρκίνο είναι όσα επιφύλαξε η ζωή σε κάποιους από αυτούς. Η Τζένιφερ Γκρα, μετά τον ρόλο της «άβγαλτης» Φράνσις «Μπέιμπι» Χάουζμαν το 1987, έγινε μία από τις διασημότερες σταρ του Χόλιγουντ. Ομως μια αποτυχημένη πλαστική επέμβαση στη μύτη έβαλε ουσιαστικά τέλος στην καριέρα της. Υστερα από επιδιορθωτική χειρουργική επέμβαση εμφανίστηκε σε μικρούς, ρόλους σε ταινίες και σειρές όπως «Grey’s anatomy» και «Red Oak». Ο παρτενέρ της «Μπέιμπι» Τζόνι Καστλ, κατά κόσμον Πάτρικ Σουέιζι, έγινε σύμβολο του σεξ και γνώρισε επιτυχία με τις ταινίες «Ghost», «Ρoint Break», «Donnie Darko». Επί χρόνια έδωσε μάχη με τον αλκοολισμό και την κατάθλιψη, ενώ το 2008 αποκάλυψε ότι έπαρχε από καρκίνο οτο πάγκρεας και τον Ιανουάριο του 2009 έφυγε από τη ζωή.

Η Τζέιν Μπρούκερ, που υποδύθηκε την ενοχλητική αδελφή της «Μπέιμπι» Λίζα και τραγούδησε το «Hula Hana», έπαιξε στην ταινία «Stealing Home» και στη σειρά «Doctor Doctor». Στη συνέχεια έγινε σεναριογράφος στο Χόλιγουντ, ενώ κερδίζει χρήματα από το τραγούδι «Hula Hana», καθώς το είχε γράψει η ίδια και κατοχύρωσε τα δικαιώματα.

Σύντομη ήταν και η μετέπειτα καριέρα της Σίνθια Ρόουντς που υποδύθηκε τη χορευτική παρτενέρ του Τζόνι, Πένι Τζόνσον. Επαιξε μόνο στην ταινία του 1991 «Curse of the Crystal Eye». Χάρη στον γάμο της με τον τραγουδιστή Ρίτσαρντ Μαρξ εμφανίστηκε στα videoclip των τραγουδιών του. Αντίθετα, ο Τζέρι Ορμπακ, που υποδύθηκε τον πατέρα της «Μπέιμπι» δρα Τζέικ Χάουζμαν, συνέχισε την ήδη επιτυχημένη καριέρα του στο Μπρόντγουεϊ και ήταν υποψήφιος για βραβείο Emmy για τον ρόλο του στη σειρά «The Golden Girls».

Πέθανε το 2004, ύστερα από 10 χρόνια μάχης με τον καρκίνο. Η Κελί Μπίσοπ, που έπαιξε την μητέρα της «Μπέιμπι» Μάρτζορι, πήρε τον μεγαλύτερο ρόλο της καριέρας της το 2000 ως Εμιλι Γκίλμπορ στη σειρά «Gilmore Girls». Επίσης εμφανίστηκε ως guest star σε σειρές όπως «Law & Order » και «Murphy Brown». Ο Μαξ Κάντορ, που έπαιξε τον γυναικά υπάλληλο του ξενοδοχείου Ρόμπι Γκουλντ, έγινε δημοσιογράφος, αλλά πέθανε μόνος του στα 32 από υπερβολική δόση ναρκωτικών. Τέλος, ο Λόνι Πρόις, που υποδύθηκε τον αθεράπευτα ερωτευμένο με την «Μπέιμπι» Νιλ Κέλερμαν, έγινε σκηνοθέτης. Μεταξύ άλλων σκηνοθέτησε πέντε επεισόδια του «Desperate Housewives» και παραστάσεις στο Μπρόντγουεϊ, κερδίζοντας δύο Primetime Emmys.

Πηγή:Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved