Αυτοκτόνησε στα 36 του ο αδερφός γνωστού ηθοποιού - Ραγίζει καρδιές το μήνυμά του
Hollywood

Αυτοκτόνησε στα 36 του ο αδερφός γνωστού ηθοποιού - Ραγίζει καρδιές το μήνυμά του

Αυτοκτόνησε στα 36 του χρόνια ο αδερφός γνωστού ηθοποιού προκαλώντας σοκ στην οικογένειά του.

O αδερφός του, όπως ο ίδιος ο ηθοποιός ανέφερε, αντιμετώπιζε σοβαρή κατάθλιψη και… έβαλε τέλος στη ζωή του σκορπώντας θλίψη στην οικογένειά του και στους φίλους του.

Ο λόγος για τον αδερφό του Darren Criss, Charles Criss που αυτοκτόνησε σε ηλικία 36 χρονών.

Ο Darren Criss, ο οποίος πρωταγωνίστησε στις σειρές Glee και American Crime Story: The Assassination of Gianni Versace ραγίζει καρδιές με το μήνυμά του στον προσωπικό του λογαριασμό Instagram.

Ο γνωστός ηθοποιός εξομολογήθηκε ότι ο αδερφός του περνούσε μια δύσκολη κατάσταση και υπογράμμισε ότι τα προβλήματα ψυχικής υγείας είναι πολύπλοκα και δύσκολα.

Και τόνισε: «Είναι πρωταρχικής σημασίας για μένα να υπενθυμίσω σε οποιονδήποτε διαβάζει αυτό ότι μπορεί να αισθάνεται κατακλυσμένος από οποιοδήποτε παρόμοιο είδος σκοταδιού ότι δεν υπάρχει απολύτως καμία ντροπή, δεν υπάρχει κανένα απολύτως κακό στο να αναζητάς βοήθεια».

Ο Darren Criss δημοσίευσε φωτογραφίες του αδερφού του από την παιδική του ηλικία αλλά και φωτογραφίες από την περίοδο που ήταν χαρούμενος και ευτυχισμένος με τα τρία του παιδιά και την οικογένεια που είχε δημιουργήσει και έγραψε ως λεζάντα στην ανάρτησή του: “Charles W Criss⁣ April 1985 – February 2022”.

Δείτε τις φωτογραφίες που ανήρτησε

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved