Στο νοσοκομείο με συμπτώματα εγκεφαλικού η 25χρονη Hailey Bieber!
Hollywood

Στο νοσοκομείο με συμπτώματα εγκεφαλικού η 25χρονη Hailey Bieber!

Με συμπτώματα εγκεφαλικού εισήχθη στο νοσοκομείο η Hailey Bieber, η οποία είναι μόλις 25 ετών!

Η σύζυγος του Justin Bieber και κόρη του Στίβεν Μπάλντουιν, ο οποίος είναι πασίγνωστος ηθοποιός και αδελφός του Άλεκ Μπόλντουιν, χθες μπήκε στο νοσοκομείο με κινητικές δυσκολίες οι οποίες συνήθως παρουσιάζονται σε ανθρώπους που έχουν πάθει εγκεφαλικό επεισόδιο.

Σύμφωνα με τα ξένα πρακτορεία ειδήσεων, το διάσημο μοντέλο εισήχθη σε νοσοκομείο στην περιοχή του Palm Springs και οι γιατροί από την πρώτη στιγμή επεσήμαναν πως δεν συνάδει η κλινική της εικόνα με την ηλικία της.

Τέτοιου είδους συμπτώματα εγκεφαλικού παρουσιάζουν μεγαλύτερης ηλικίας άτομα και πιθανόν να σχετίζονται με τον κορονοϊό από τον οποίο προσβλήθηκε πριν από λίγες ημέρες.

Πάντως σε ό,τι αφορά την κατάσταση της υγείας της Hailey Bieber η οποία φυσικά έχει στο πλευρό της συνεχώς τον σύζυγό της Justin Bieber αλλά και τα μέλη της οικογένειάς της, ήταν καθησυχαστικό το γεγονός ότι η διάσημη καλλονή η οποία είναι πρώτη στη λίστα των κορυφαίων οίκων μόδας παγκοσμίως, πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και πλέον ξεκουράζεται στο σπίτι με τους φαν της να ελπίζουν πως σύντομα η ίδια θα τούς ενημερώσει ότι είναι απόλυτα καλά.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved