Όσκαρ 2022: Πάγωσαν όλοι! O Will Smith ανέβηκε στη σκηνή και έριξε μπουνιά στον κωμικό Chris Rock!
Hollywood

Όσκαρ 2022: Πάγωσαν όλοι! O Will Smith ανέβηκε στη σκηνή και έριξε μπουνιά στον κωμικό Chris Rock!

Όσκαρ 2022: Μία πραγματικά αμήχανη στιγμή ήταν όταν ξαφνικά ο Will Smith ανέβηκε πάνω στη σκηνή του Dolby Theatre την ώρα που ο παρουσιαστής της επόμενης απονομής βραβείου Chris Rock μιλούσε, του έριξε μία μπουνιά και επέστρεψε στη θέση του! 

Όλοι έμειναν παγωμένοι να κοιτούν τόσο τον διάσημο ηθοποιό όσο και τον επίσης διάσημο κωμικό που έδειξε να έχει ιδιαίτερη αμηχανία μετά το επεισόδιο. Μπορεί να μην έγινε σαφές αν επρόκειτο για μία μικρή φάρσα που είχε καταστρώσει ο Will Smith χωρίς να πει κανείς τίποτα όμως την ώρα που συνέβη ό,τι συνέβη έδειχνε πολύ σοβαρός.

Είχαν προηγηθεί δύο αστεία σχόλια του Chris Rock για τη σύζυγο του Will Smith, Jada Pinkett Smith που δεν έδειξαν να αρέσουν καθόλου στον διάσημο ηθοποιό ο οποίος φέτος είναι υποψήφιος για το Όσκαρ Α' Ανδρικού Ρόλου για τον ρόλο του στην ταινία "Μέθοδος των Γουίλιαμς" όπου υποδύεται τον πατέρα και μέντορα των τενιστριών Βένους και Σερένα Γουίλιαμς.

Έτσι, χωρίς να πει τίποτα σε κανέναν, με απόλυτη σοβαρότητα και έχοντας στρέψει όλα τα βλέμματα πάνω του, στάθηκε μπροστά στον διάσημο Αμερικανό κωμικό, του έδωσε μία μπουνιά στο πρόσωπο και επέστρεψε στη θέση του. Μάλιστα, όταν κάθισε στη θέση του ακούστηκε να λέει: "Να μην ξαναπιάσεις στο στόμα σου τη γυναίκα μου".

Δείτε το βίντεο παρακάτω με το συγκεκριμένο στιγμιότυπο:

Πάντως, όλοι όσοι βρίσκονταν εκείνη την ώρα στην αίθουσα, έδειξαν να παγώνουν με χαρακτηριστικότερη την αντίδραση της Nicole Kidman η οποία δεν πίστευε αυτό που συνέβαινε μπροστά στα μάτια της.

Δείτε παρακάτω καρέ καρέ όσα συνέβησαν:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved