Γουίλ Σμιθ: Η Ακαδημία Κινηματογράφου καταδικάζει το περιστατικό – Θα δώσει πίσω το αγαλματίδιο;
Hollywood

Γουίλ Σμιθ: Η Ακαδημία Κινηματογράφου καταδικάζει το περιστατικό – Θα δώσει πίσω το αγαλματίδιο;

Όσκαρ 2022: Η Ακαδημία Κινηματογράφου «καταδικάζει» το χαστούκι του Γουίλ Σμιθ στον Κρις Ροκ και ξεκινά η έρευνα. 

Σύμφωνα με τη νομοθεσία της Καλιφόρνια και με τα πρότυπα συμπεριφοράς που διέπουν την Ακαδημία Κινηματογράφου και φυσικά στον απόηχο του #metto, η Ακαδημία όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση θα «διερευνήσει περαιτέρω ενέργειες και συνέπειες».

Θυμίζουμε πως ο Will Smith ανέβηκε πάνω στη σκηνή του Dolby Theatre την ώρα που ο παρουσιαστής της επόμενης απονομής βραβείου Chris Rock μιλούσε, του έριξε μία μπουνιά και επέστρεψε στη θέση του, όλοι έμειναν παγωμένοι να κοιτούν τόσο τον διάσημο ηθοποιό όσο και τον επίσης διάσημο κωμικό που έδειξε να έχει ιδιαίτερη αμηχανία μετά το επεισόδιο. Ο Chris Rock θέλησε εκείνη την ώρα να αστειευτεί βάζοντας στο στόχαστρό του τη σύζυγο του Will Smith, Jada Pinkett Smith η οποία δεν έχει μαλλιά λόγω κάποιου προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει. Το άκομψο αστείο του Rock ο οποίος θύμισε στους θεατές την ταινία «Gl Jane», κατά την οποία είχαμε δει την Demi Moore να ξυρίζει γουλί τα μαλλιά της για τις ανάγκες του ρόλου της, έκαναν έξαλλο τον Will Smith ο οποίος ανέβηκε στη σκηνή, γρονθοκόπησε τον Chris Rock χωρίς να πει απολύτως τίποτα και ξανακάθισε στη θέση του.

Σύμφωνα με τη DailyMail, τα μέλη της Ακαδημίας διχάζονται για το αν θα πάρουν πίσω το Όσκαρ από τον Γουίλ Σμιθ, το οποίο κέρδισε για την ερμηνεία του στην ταινία «King Richard»

Πηγή της διοργάνωσης ανέφερε στη Sun ότι «μόλις τελείωσε η τελετή, κάλεσαν βασικά μέλη για να πραγματοποιήσουν μια έκτακτη συνάντηση σχετικά με τα μέτρα που πρέπει να λάβουν. Υπήρξαν εκκλήσεις να αφαιρεθεί από τον Γουίλ το αγαλματίδιο του Α’ Ανδρικού Ρόλου. Δεν μπορεί να θεωρηθεί ότι συγχωρούν τη βία με οποιονδήποτε τρόπο και υπάρχουν μερικοί άνθρωποι στην Ακαδημία που πιστεύουν ότι πρέπει να του αφαιρέσουν το βραβείο για να τονίσουν ακριβώς αυτό. Άλλοι, ωστόσο, πιστεύουν ότι πρέπει να του επιτραπεί να το κρατήσει».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved