Hollywood

Μετά τον Bruce Willis και ο Jim Carrey εγκαταλείπει την υποκριτική! Η ανακοίνωση και ο λόγος!

Gossip-tv Team

Μόλις λίγα 24ωρα μετά την ανακοίνωση του Bruce Willis ότι δίνει τέλος στην πολύ λαμπερή καριέρα του στον χώρο της υποκριτικής στο Χόλιγουντ, άλλο ένα αστέρι της αποσύρεται συνειδητά από την ενεργό δράση. 

Σε συνέντευξή του στο Access Hollywood στο πλαίσιο της συζήτησης για το «Sonic the Hedgehog 2», ο Jim Carrey ανακοίνωσε ότι μετά από ώριμη σκέψη αποφάσισε να αποσυρθεί από την ενεργό δράση και τις μεγάλες υπερπαραγωγές του Χόλιγουντ.

«Θα μπορούσα να συνεχίσω, αλλά κάνω ένα διάλειμμα. Μου αρέσει πολύ μια ήρεμη ζωή. Έκανα αρκετά... Έχω αρκετά... Είμαι αρκετός...», παραδέχτηκε το Jim Carrey για τα 40 και πλέον χρόνια καριέρας που έχει στον χώρο της υποκριτικής.

Όταν η παρουσιάστρια Κιτ Κούβερ τού είπε ότι η Ντόλι Πάρτον έχει εκφράσει την επιθυμία της να παίξει στο πλευρό του, σε μια επερχόμενη βιογραφική ταινία, ο Jim Carrey δήλωσε:

«Αυτό είναι υπέροχο πράγμα όμως αποσύρομαι. Και το λέω σοβαρά. (…) Μου αρέσει πολύ μια ήρεμη ζωή. Έκανα αρκετά... Έχω αρκετά… Είμαι αρκετός…. Θα μπορούσα να συνεχίσω (την υποκριτική), αλλά κάνω ένα διάλειμμα. Εξαρτάται, αν οι άγγελοι μου φέρουν κάποιο σενάριο που είναι γραμμένο με χρυσό μελάνι, αυτό ίσως να είναι πολύ σημαντικό για τους ανθρώπους να το δουν».

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved