Kourtney Kardashian - Travis Barker: Παντρεύτηκαν υπό άκρα μυστικότητα μετά τα βραβεία Grammy
Hollywood

Kourtney Kardashian - Travis Barker: Παντρεύτηκαν υπό άκρα μυστικότητα μετά τα βραβεία Grammy

Η Kourtney Kardashian και ο Travis Barker, παντρεύτηκαν στο Las Vegas, χωρίς να έχει γίνει κάποια επίσημη ανακοίνωση από το ζευγάρι και μάλιστα υπό άκρα μυστικότητα.

Τα περισσότερα ξένα ΜΜΕ αναφέρουν ότι το ζευγάρι παντρεύτηκε στο παρεκκλήσι One Love Wedding λίγο μετά την τέλεση των βραβείων Grammy.

Το People αναφέρει χαρακτηριστικά ότι η Kardashian και ο Barker πραγματοποίησαν το γάμο τους στις 1:45 τα ξημερώματα της Δευτέρας και διήρκεσε περίπου 30 λεπτά, σύμφωνα με πληροφορίες από τον ιδιοκτήτη του παρεκκλησίου, Marty Frierson. Ο ίδιος μάλιστα επιβεβαίωσε πως τηλεφώνησαν πριν φτάσουν στο One Love Wedding και ζήτησαν τον Elvis να πραγματοποιήσει το γάμο τους.


«Ήρθαν, παντρεύτηκαν, πέταξαν την ανθοδέσμη στο δρόμο και χόρεψαν στον Elvis», είπε και συνέχισε: «Έδειξαν πολλή αγάπη και διασκέδασαν πολύ».
Αν και το TMZ ήταν το πρώτο μέσο που δημοσιοποίησε το γάμο του ζευγαριού, δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό αν έλαβαν άδεια γάμου, καθώς οι γάμοι στο Las Vegas είναι λίγο... περίπλοκοι.

Η είδηση του γάμου ήρθε έξι μήνες αφότου το ζευγάρι ανακοίνωσε τον αρραβώνα του. Να θυμίσουμε ότι ο Travis Barker έκανε πρόταση γάμου στην Kourtney Kardashian στην παραλία στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνια, ένα μέρος της κεντρικής παραλιακής πόλης που συχνάζει το ζευγάρι. Στο Instagram της επιβεβαιώνοντας την είδηση, η Kourtney Kardashian είχε γράψει: «Για πάντα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved