Anne Hathaway: «Έχουμε την τάση να παρουσιάζουμε την εγκυμοσύνη και τη μητρότητα μονοδιάστατα…»
Hollywood

Anne Hathaway: «Έχουμε την τάση να παρουσιάζουμε την εγκυμοσύνη και τη μητρότητα μονοδιάστατα…»

H Αμερικανίδα ηθοποιός Αν Χάθαγουεϊ επιστρέφει μέσα από μια δραματική μίνι σειρά, στην οποία μάλιστα θα πρωταγωνιστήσει και ο γνωστός ηθοποιός Τζάρεντ Λέτο.

Η επιστροφή της Αν Χάθαγουεϊ, αυτή τη φορά μέσα από την πλατφόρμα του Apple ΤV+ και της πολυαναμενόμενης σειράς «WeCrashed», στην οποία πρωταγωνιστεί με τον Τζάρεντ Λέτο, είναι γεγονός. Μάλιστα, με αφορμή την πρεμιέρα της σειράς, η βραβευμένη με 'Οσκαρ ηθοποιός, σε πρόσφατη συνέντευξή της, μίλησε για πρώτη φορά για τα προσωπικά της, αποκαλύπτοντας πολλές λεπτομέρειες.

«Έχουμε την τάση να παρουσιάζουμε την εγκυμοσύνη και τη μητρότητα μονοδιάστατα, σαν να είναι απολύτως θετικές εμπειρίες. Αλλά γνωρίζω, από τη δύσκολη εμπειρία μου, ότι τα πράγματα είναι πολύ πιο περίπλοκα. Όταν ανακαλύπτεις ότι και άλλες μοιράζονται τον πόνο σου, ως μητέρες, σκέφτεσαι ότι έχεις βοήθεια, ότι δεν είσαι μόνη», είπε αρχικά η διάσημη ηθοποιός στη «Wall Street Journal», ενώ, όπως αναφέρει το περιοδικό Λοιπόν, όταν ρωτήθηκε αν σκοπεύει να αποκτήσει και τρίτο παιδί, απάντησε πως «θα μπορούσα να μας φανταστώ με ένα ακόμα».

Αξίζει να σημειωθεί πως η 39χρονη Αν Χάθαγουεϊ τα τελευταία εννέα χρόνια είναι παντρεμένη με τον ηθοποιό, παραγωγό και σχεδιαστή κοσμημάτων Άνταμ Σούλμαν, όπου μαζί έχουν αποκτήσει δύο γιους. Για τον ρόλο της ως μητέρα, σχολίασε: «Δεν ένιωθα απόλυτα έτοιμη και προσγειωμένη έως ότου έγινα μαμά. Δεν είναι ότι μου έλειπε η συγκρότηση, αλλά είχα την επιθυμία να νιώσω ολοκληρωμένη σε κάθε επίπεδο, αληθινή στα πιστεύω μου. Κι αυτό σήμαινε να σταματήσω οποιαδήποτε ανοησία με βασάνιζε μέσα μου».

Έχοντας η ιδία την εμπειρία της υποκριτικής από τριών ετών, η Χάθαγουεϊ τόνισε ότι σκοπεύει να αποθαρρύνει τους γιους της από το να ασχοληθούν με αυτήν από πολύ μικρή ηλικία, αν το ήθελαν... «Νομίζω ότι θα είναι σε θέση να το κάνουν όταν πάνε κολέγιο και να μπορέσουν να καταλάβουν πού θα θέλουν να πάνε από εκεί και πέρα. Ζεις μόνο μία φορά την παιδική ηλικία σου, αλλά έχεις μπροστά όλη σου τη ζωή να είσαι επαγγελματίας ηθοποιός». Επομένως θα παρακινήσω τα παιδιά μου να σπουδάσουν, να παρακολουθούν τα μαθήματα τους, να διαβάζουν βιβλία» συμπλήρωσε τέλος η ηθοποιός.

Διαβάστε επίσης:

Anne Hathaway: Πρώτη δημόσια εμφάνιση με φουσκωμένη κοιλιά (photos)

Anne Hathaway: Μανούλα για δεύτερη φορα- Η ανάρτηση στο instagram (pics)

Ο Τζάρεντ Λέτο δηλώνει ότι δεν είχε ποτέ πρόθεση να υποδυθεί τον Χιου Χέφνερ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved