Βαϊόλα Ντέιβις: Συγκλονίζει η αποκάλυψη για τα φτωχικά της χρόνια- Το άγνωστο παρελθόν της
Hollywood

Βαϊόλα Ντέιβις: Συγκλονίζει η αποκάλυψη για τα φτωχικά της χρόνια- Το άγνωστο παρελθόν της

Άκρως αποκαλυπτική η Βαϊόλα Ντέιβις η οποία αποκάλυψε τα σκληρά χρόνια που βίωσε παιδί. 

Η γνωστή ηθοποιός Βαϊόλα Ντέιβις σε πρόσφατη συνέντευξή, μοιράστηκε σκληρές ιστορίες από την φτώχια που βίωσε σαν παιδί αλλά αναφέρθηκε και στο μπούλινγκ που δέχονταν πάλι κατά την παιδική της ηλικία -από τα παιδιά του σχολείου - λόγω του χρώματός της.

Μπορεί πλέον να θεωρείται απόλυτα πετυχημένη και να βιώνει ευτυχισμένες στιγμές, ωστόσο στο παρελθόν η Βαϊόλα Ντέιβις έχει βιώσει δύσκολες στιγμές με την φτώχεια να κυριαρχεί. Παράλληλα, δεχόταν και ρατσιστικές επιθέσει στο σχολείο εξαιτίας του χρώματός της. «Οι άνθρωποι με ρωτούν συνέχεια πώς ήρθα από το Central Falls και αν μεγάλωσα ως φτωχή οικογένεια. Και τότε ξεκινώ την ιστορία και την λέω ξανά και ξανά σχετικά με την εποχή που ζούσα σε ένα ερειπωμένο σπίτι με ποντίκια και έψαχνα στα σκουπίδια για φαγητό.

Μάλιστα, εξομολογήθηκε ότι όταν πήγαινε στο σχολείο μύριζε ούρα γιατί έβρεχε το κρεβάτι της και οι γονείς της δεν είχαν πλυντήριο για να πλύνουν τα σεντόνια. Εξίσου τραγικό, και σκληρό ήταν το γεγονός ότι οι άντρες συμμαθητές της κατέληξαν να της κάνουν μπούλινγκ και να της πετούν πέτρες εξαιτίας του μαύρου χρώματός της.

Η Ντέιβις γαλουχήθηκε με έναν αλκοολικό πατέρα ο οποίος κακοποιούσε σωματικά, συναισθηματικά και σεξουαλικά εκείνη, τις αδελφές της και τη μητέρα τους: «Τα μετράω όλα σαν χαρά. Το κάνω. Όλα αυτά συνέβησαν σε μένα, μου ανήκουν. Και είναι όλα μέρος του ποια είμαι», έχει πει.

Στο νέο της βιβλίο που κυκλοφορεί, πάντως, παρουσιάζει το συναρπαστικό ταξίδι της από τη φτώχεια στο ΗοΙΙywood: «Όσα βίωσα είναι αυτά που με συνδέουν με τον κόσμο. Μου έδωσαν μια απίθανη αίσθηση συμπόνιας, για να συμφιλιωθώ με αυτό το μικρό κορίτσι μέσα μου, να θεραπευτώ από το παρελθόν και να βρω ένα σπίτι».

Πηγή: Λοιπόν

Διαβάστε επίσης:

Βαϊόλα Ντέιβις: Ο συγκινητικός λόγος της πρώτης μαύρης γυναίκας που κέρδισε Emmy Α΄Γυναικείου Ρόλου

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved