Σάρον Όσμπορν για το αποτυχημένο λίφτινγκ: «Ήταν φρικτό, έμοιαζα με γ@@@ Κύκλωπα»
Hollywood

Σάρον Όσμπορν για το αποτυχημένο λίφτινγκ: «Ήταν φρικτό, έμοιαζα με γ@@@ Κύκλωπα»

Για το τελευταίο και αποτυχημένο λίφτινγκ που έκανε μίλησε η Σάρον Όσμπορν, η πρώην κριτής του X-Factor, που τα αποτελέσματα δεν ήταν αυτά που περίμενε!


Για περίπου 6 ώρες βρισκόταν κάτω από το νυστέρι του γιατρού της και όχι μόνο δεν άξιζε τον κόπο, αλλά η εικόνα της όπως ανέφερε ήταν φρικτή και παρά το γεγονός ότι ο σύζυγός της Όζι, προσφέρθηκε να χρηματοδοτήσει τη διόρθωση, εκείνη δεν ήθελε να το κάνει!

Μιλώντας στο «Sunday Times», η Σάρον Όσμπορν περιέγραψε τα συναισθήματά της, τη στιγμή που είδε τα αποτελέσματα της πλαστικής επέμβασης: «Σου λέω, ήταν φρικτό. Ήμουν κάπως.. "μου κάνεις πλάκα;". Το ένα μάτι ήταν διαφορετικό από το άλλο. Έμοιαζα με γα@@@ Κύκλωπα. Έμοιαζα με αυτές τις μούμιες που τυλίγουν με επιδέσμους».

Και πρόσθεσε: «Πονούσε σαν κόλαση. Δεν έχεις ιδέα».

Τα τελευταία 20 χρόνια, έχει υποβληθεί σε πολλές αισθητικές επεμβάσεις και δεν το έχει κρύψει, αλλά αυτοσαρκάζεται για τα λίφτινγκ που έχει υποβληθεί!

«Δεν υπάρχουν πολλά που δεν είχα αλλάξει, τεντώσει, ξεφλουδίσει, με λέιζερ, καπλαμά, να βελτιωθεί ή να αφαιρεθεί εντελώς», είχε γράψει χιουμοριστικά στην αυτοβιογραφία της!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved