Depp-Heard: Ο «Πόλεμος των Ρόουζ» συνεχίζεται! Από τον παραμυθένιο έρωτά τους στα δικαστήρια!
Hollywood

Depp-Heard: Ο «Πόλεμος των Ρόουζ» συνεχίζεται! Από τον παραμυθένιο έρωτά τους στα δικαστήρια!

! Μια νέα εκδοχή του... πολέμου των Ρόουζ παρακολουθούμε εδώ και αρκετό καιρό ανάμεσα στον Johnny Depp και την πρώην σύζυγό του Amber Heard με τους δυο τους να έχουν μετατρέψει τη δικαστική αίθουσα σε... πεδίο μαχών για τον μεταξύ τους πόλεμο!

Δέκα χρόνια μετά τη γνωριμία τους και τον παθιασμένο έρωτα που βίωσαν, ο διάσημος ηθοποιός και η εντυπωσιακή καλλονή διασταυρώνουν ξανά τα ξίφη τους στις δικαστικές αίθουσες.

Το χρονικό ενός... καταδικασμένου έρωτα!

Το άλλοτε ζευγάρι γνωρίστηκε το 2012 και σχεδόν αμέσως αφέθηκαν στον έρωτα που ένιωσαν ο ένας για τον άλλον. Βέβαια, είχε προηγηθεί μία πρώτη επαφή τους έναν χρόνο πριν στα γυρίσματα της ταινίας "Μεθυσμένο Ημερολόγιο" όπου είχαν παίξει.

Το 2015 σε μία αυστηρώς κλειστή τελετή παντρεύτηκαν στη βίλα τους στο Λος Άντζελες και όλα έδειχναν να πηγαίνουν χάρμα ανάμεσά τους. Μέχρι που 15 μήνες μετά την ημέρα του γάμου τους ο Johnny Depp δημοσίευσε μία λιτή ανακοίνωση στην οποία ανέφερε χαρακτηριστικά: "Λαμβάνοντας υπόψη τη σύντομη διάσρκιε ατου γάμου και την πρόσφατη, τραγική απώλεια της μητέρας του, ο Τζόνι δεν θα απαντήσει σε καμία από αυτές τις αισχρές, ψευδείς ιστορίες, τα κουτσομπολιά και την παραπληροφόρηση και τα ψέματα σχετικά με την προσωπική του ζωή. Ελπίζουμε πως η λύση αυτού του σύντομου γάμου θα έρθει γρήγορα".

Την ίδια ώρα η Χερντ κατήγγειλε σε αμερικανικό δικαστήριο όπου εμφανίστηκε με μελανιές στο πρόσωπο πως ο διάσημος σύζυγός της την είχε ξυλοκοπήσει, καταγγέλλοντας πως είχε πέσει επανειλλημένως θύμα ενδοοικογενειακής βίας.

Οι δικαστικές διαμάχες ανάμεσα στο ζευγάρι έγιναν από τότε σύνηθες φαινόμενο μιας και τα τελευταία χρόνια οι δυο τους αρέσκονται στο να διασταυρώνουν τα ξίφη τους στις δικαστικές αίθουσες. Θα θυμάστε πως το 2020 οι δυο τους είχαν κονταροχτυπηθεί σε δίκη η οποία εκείνες τις ημέρες χαρακτηριζόταν ως... παρωδία, καθώς, όλα όσα είχαν ακουστεί στη δικαστική αίθουσα δεν είχαν προηγούμενο. Το δικαστήριο αυτό γινόταν με αφορμή ένα δημοσίευμα. Το 2018 η γνωστή παγκοσμίως εφημερίδα, The Sun, είχε δημοσιεύσει πως ο διάσημος ηθοποιός κακοποιούσε σωματικά την πρώην σύζυγό του.

Στην πρώτη μέρα της δίκης τότε είχε παρευρεθεί και η Άμπερ Χερντ θέλοντας να υποστηρίξει την εγκυρότητα του ρεπορτάζ της εφημερίδας.

Πρώτος είχε καταθέσει ο Τζόνι Ντεπ, υποστηρίζοντας πως είχε αποφασίσει να τη χωρίσει όταν εκείνη αφόδευσε στο κρεβάτι τους υποστηρίζοντας πως του έκανε φάρσα.

Νέες φωτογραφίες είχαν έρθει τότε στο φως της δημοσιότητας κατά τις οποίες είδαμε τον Τζόνι Ντεπ «λιώμα» στο πάτωμα έπειτα από ένα πάρτι με ποτά, κοκαΐνη και χάπια.

Οι φωτογραφίες ήταν πραγματικά σοκαριστικές.

Οι φωτογραφίες αυτές, είχαν τραβηχτεί από την πρώην σύζυγό του, Άμπερ Χερντ και είχαν παρουσιαστεί κατά τη διάρκεια της δίκης. Στις φωτογραφίες φαινόταν το τραπέζι που πάνω του υπάρχουν ναρκωτικά και αλκοόλ, στο σπίτι του ζευγαριού στο Λος Άντζελες και είχαν τραβηχτεί το 2013.

Τέσσερις γραμμές λευκής σκόνης, που θεωρούνταν ότι ήταν κοκαΐνη και μια πιστωτική κάρτα διακρίνονταν ξεκάθαρα.

Ο Τζόνι Ντεπ είχε ερωτηθεί τότε στο δικαστήριο για τις φωτογραφίες αυτές και δεν είχε αρνηθεί να απαντήσει και να δώσει τη δική του εκδοχή.

«Αν ήταν δικά μου, αναρωτιέμαι γιατί τα τράβηξε κάποιος φωτογραφία. Δεν ξέρω καν αν αυτό είναι κοκαΐνη ή όχι», κατέθεσε. Σε μια άλλη φωτογραφία ήταν ντυμένος με κοστούμι, λιπόθυμος στο πάτωμα δίπλα από το κρεβάτι.

Σύμφωνα με την NY Post, ο Τζόνι Ντεπ, επέμενε ότι κοιμόταν και ότι δεν είχε λιποθυμήσει, ενώ είχε υπογραμμίσει ότι το κεφάλι του ήταν πάνω σε μαξιλάρι.

Ο Ντεπ, όμως, όχι μόνο είχε αρνηθεί ότι έχει κακοποιήσει τη σύζυγό του, αλλά είχε αντιστρέψει και την κατηγορία, ισχυριζόμενος ότι εκείνη ήταν αυτή που του έχει προκαλέσει σωματικές βλάβες, όπως η ρίψη του μπουκαλιού βότκας που είχε ως αποτέλεσμα να του κοπεί το δάχτυλο.

Η δίκη παρωδία, ωστόσο, έφτασε στο τέλος της ενώ ο Johnny Depp ζητούσε τότε 350 χιλιάδες λίρες από την εφημερίδα «Sun», για συκοφαντική δυσφήμιση.

Νέο επεισόδιο: Τον κατηγορεί για κακοποίηση με μπουκάλι

Ένα νέο δημοσίευμα που υπέγραφε αυτή τη φορά η ίδια η Amber Heard και δημοσιεύτηκε το 2018 στην Washington Post κατά το οποίο κατηγορούσε τον πρώην σύζυγό της για ξυλοδαρμό στάθηκε μία πολύ καλή -νέα- αφορμή για να διασταυρώσουν και πάλι οι δυο τους τα πυρά τους στις δικαστικές αίθουσες.

Φυσικά, ο Johnny Depp δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια αλλά κατέθεσε μήνυση για συκοφαντική δυσφίμηση. Και έτσι, το τελευταίο διάστημα οι δύο πρώην σύζυγοι έχουν μετατρέψει το δικαστήριο σε πεδίο... μαχών!

Μεταξύ άλλων, η δικηγόρος της ηθοποιού ισχυρίστηκε ότι το 2015 κατά τη διάρκεια "μιας κατάστασης ομηρίας", ο Ντεπ χτύπησε, έβρισε και απείλησε ότι θα σκότωνε την Amber Heard ενώ συγχρόνως την κακοποιούσε, βάζοντας ένα μπουκάλι στο σώμα της".

"Τη στρίμωξε πάνω στο μπαρ. Της πέταξε ξανά και ξανά μπουκάλια. Την έσυρε στο πάτωμα πάνω σε σπασμένα γυαλιά. Της έριξε μπουνιά. Την κλώτσησε. Της είπε ότι τη μισεί και ότι πρόκειται να τη σκοτώσει. Τη χτύπησε ξανά και ξανά. Και μετά την κακοποίησε βάζοντας στο σώμα της ένα μπουκάλι αλκοόλ", είπε στο δικαστήριο η δικηγόρος της Χερντ.

Η πλευρά Depp αρνήθηκε κάθε ισχυρισμό από τα παραπάνω, έχοντας ήδη, όπως είπαμε, καταθέσει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση ζητώντας αποζημίωση ύψους 50 εκατομμυρίων δολαρίων στην οποία η Heard απάντησε με ανταγωγή με αποζημίωση ύψους 100 εκατομμυρίων δολαρίων.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τον Johnny Depp κατά τη διάρκεια της δίκης:

«Ελπίζω να σαπίσει στο πορτ-μπαγκάζ μίας Honda»

Τις πρώτες μέρες του νέου γύρου των δικαστηρίων μεταξύ του άλλοτε ζευγαριού, διαβάστηκε ένα κείμενο το οποίο ο Τζόνι Ντεπ φέρεται να είχε στείλει στον κολλητό του και στο οποίο αναφερόταν για την Αμπερ Χερντ με όχι και τόση... αγάπη!

«Ελπίζω το πτώμα της Άμπερ να σαπίσει στο πορτμπαγκάζ μιας Honda!», έγραφε -ούτε λίγο, ούτε πολύ, ο Ντεπ για την πρώην γυναίκα του, σε ένα κείμενο -που αν είναι πραγματικό- φανερώνει πολύ μίσος από την πλευρά του για τη γυναίκα που είχε στο πλευρό του και είχε παντρευτεί. Το συγκεκριμένο μήνυμα είχε σταλεί στον παιδικό του φίλο Isaac Baruch τον οποίο η δικηγόρος της Αμπερ Χερντ, Ιλέιν Μπρέντεχοφτ, ρώτησε κατά την ακροαματική διαδικασία για τα κείμενα που αντάλλαξε με τον Ντεπ τον Οκτώβριο του 2016. «Θυμάστε να σας είπε ποτέ ο κύριος Ντεπ ότι ήλπιζε "το σάπιο πτώμα της Αμπερ να αποσυντίθεται στο πορτ-μπαγκάζ ενός Honda Civic;"» ρώτησε εκείνη για να λάβει την απάντηση από τον μάρτυρα: «Ναι, το βλέπω εδώ ξεκάθαρα, ναι ειπώθηκε. Είχε γραφτεί».

Τζόνι Ντεπ: «Δεν χτύπησα την Άμπερ»

«Ποτέ δεν έφθασα στο σημείο να χτυπήσω την κ. Χερντ με οποιονδήποτε τρόπο, ούτε έχω χτυπήσει ποτέ καμία γυναίκα στη ζωή μου», είπε ο Ντεπ κατά την κατάθεσή του στο δικαστήριο και συνέχισε: «Ένιωσα πως είναι ευθύνη μου να υπερασπιστώ όχι μόνο τον εαυτό μου ενώπιον αυτού του δικαστηρίου, αλλά να υπερασπιστώ τα παιδιά μου».

Και συνέχισε με ήρεμο τόνο και σχεδόν χαμηλόφωνα: «Είναι πολύ παράξενο όταν μια μέρα είσαι, ας πούμε, σαν τη Σταχτοπούτα και κατόπιν σε 6 κλάσματα του δευτερολέπτου είσαι ο Κουασιμόδος... Δεν το άξιζα αυτό, ούτε τα παιδιά μου ούτε οι άνθρωποι που πίστευαν σε εμένα όλα αυτά τα χρόνια».

Ντεπ για Άμπερ Χερντ: «Με χτυπούσε, με μισούσε»

Αφού λοιπόν ο διάσημος ηθοποιός ξεκαθάρισε ότι δεν σήκωσε ποτέ χέρι πάνω στην πρώην σύζυγό του, είπε ενώπιον του δικαστηρίου της Βιρτζίνιας πως η δική της συμπεριφορά περιλάμβανε «ταπεινωτικούς χαρακτηρισμούς» και «εκφοβισμό». «Φαινόταν ως καθαρό μίσος προς εμένα», τόνισε ο Johnny Depp και πρόσθεσε: «Εάν καθόμουν να λογομαχήσω, στο τέλος, ήμουν σίγουρος ότι όλο αυτό θα κλιμακωνόταν σε βία και συχνά έτσι συνέβαινε... «Θα μπορούσε να ξεκινήσει με ένα χαστούκι. Θα μπορούσε να ξεκινήσει με μια σπρωξιά. Θα μπορούσε να ξεκινήσει με το να πετάξει ένα τηλεκοντρόλ στο κεφάλι μου. Θα μπορούσε να ρίξει ένα ποτήρι κρασί στο πρόσωπό μου».

Ο διάσημος ηθοποιός προκειμένου να πείσει για τη βιαιότητα της πρώην συζύγου του, έδειξε στο δικαστήριο το κομμένο δάχτυλο που έχει στο ένα του χέρι και το οποίο υποστηρίζει ότι προκλήθηκε μετά από επίθεση της Heard προς τον ίδιο. Όπως υποστήριξε ο διάσημος ηθοποιός, το δάχτυλό του κόπηκε μετά από τσακωμό που είχαν οι δυο τους το 2015 στην Αυστραλία, γεγονός μάλιστα που τον οδήγησε και στο νοσοκομείο. Στο δικαστήριο κλήθηκε να καταθέσει και ο γιατρός που τον κούραρε, ο οποίος αφού επιβεβαίωσε το περιστατικό, τόνισε ότι δεν γνώριζε πώς είχε προκληθεί ο τραυματισμός του ηθοποιού, αλλά μόνο ότι ήταν εκείνος που φρόντισε το σοβαρό τραύμα του στο δάχτυλο. καθώς αιμορραγούσε. «Μου έκοψε το δάχτυλο, με χτυπούσε, κλειδωνόμουν στο μπάνιο» ακούστηκε να λέει στο δικαστήριο ο Τζόνι Ντεπ.

Η βιαιότητα της μητέρας του και πώς τον επηρέασε στην παιδική του ηλικία

Τις επόμενες μέρες, ο Johnny Depp συνέχισε την κατάθεσή του και μάλιστα σε μία δημόσια εξομολόγησή του μίλησε για την κακοποιητική συμπεριφορά της μητέρας του που τον στιγμάτισε ως παιδί. Μιλώντας χαμηλόφωνα, ο διάσημος ηθοποιός υποστήριξε ότι όταν ήταν παιδί, ο ίδιος, ο πατέρας του και τα τρία αδέλφια του τρομοκρατούνταν από τη βίαιη και ασταθή συμπεριφορά της μητέρας του: «Στο σπίτι μας δεν ήμασταν ποτέ ασφαλείς ή προστατευμένοι, το μόνο πράγμα που μπορούσαμε να κάνουμε ήταν να προσπαθούμε να μένουμε μακριά από τη γραμμή του πυρός» είπε ενώπιον των ενόρκων και συνέχισε: «Η μητέρα μου ήταν αρκετά απρόβλεπτη. Είχε την ικανότητα να είναι πολύ σκληρή... Μπορούσε να γίνει αρκετά βίαιη και ήταν πολύ σκληρή. Υπήρχε σωματική κακοποίηση, σίγουρα, η οποία θα μπορούσε να έχει τη μορφή ενός σταχτοδοχείου που σου πετούσε ή όταν σε χτυπούσε με ένα ψηλοτάκουνο, ένα τηλέφωνο, ό,τι ήταν εύκαιρο» κατέληξε ο διάσημος ηθοποιός επισημαίνοντας πως όλο αυτό που έζησε ήταν παράδειγμα προς αποφυγή για τον ίδιο ώστε να μην έχει η οικογένεια που θα δημιουργούσε την ίδια ατμόσφαιρα και τέτοιου είδους σκηνές.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved