Ριάνα: Ο άτακτος σύντροφός της και τα μπλεξίματά του
Hollywood

Ριάνα: Ο άτακτος σύντροφός της και τα μπλεξίματά του

Στο αστυνομικό τμήμα οδηγήθηκε ο σύντροφός της Ρίανα, Ρόκι καθώς είχε πυροβολήσει έναν γνωστό του.

Μπορεί η παγκοσμίου φήμης τραγουδίστρια, Ριάνα να περιμένει το πρώτο της παιδάκι με τον σύντροφό της, Ρόκι, ωστόσο ο γνωστός ράπερ φαίνεται να έχει για ακόμη μια φορά μπλεξίματα με τις Αρχές καθώς καθώς είχε πυροβολήσει τον Νοέμβριο γνωστό του στο Χόλυγουντ.

Πρόκειται για μια είδηση που σόκαρε την αμερικανική σόουμπιζ, καθώς Ρόκι και Ριάνα μονοπωλούσαν την επικαιρότητα με τις φωτογραφίες των διακοπών τους στα Μπαρμπέιντος. Το ζευγάρι βρισκόταν στην Καραϊβική, προκειμένου η οικογένεια της τραγουδίστριας να την δει, λίγο πριν να γεννήσει.

Ωστόσο, κατά την επιστροφή του ζεύγους στο Λος Άντζελες, δέκα αστυνομικοί του τοπικού τμήματος συνέλαβαν τον 33χρονο ράπερ και τον οδήγησαν στην εισαγγελία.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, φέρεται να πυροβόλησε και να τραυμάτισε γνωστό του στις 6 Νοεμβρίου, στις 10:15 το βράδυ, στη συμβολή δύο λεωφόρων του Χόλυγουντ, ύστερα από καβγά.

Όπως αναφέρεται, ο Ρόκι, κατά κόσμον Ρακίμ Μέιερς, πυροβόλησε τρεις ή τέσσερις φορές με περίστροφο και τραυμάτισε το θύμα ελαφρά στο χέρι. Την ώρα που ο Ρόκι έδινε κατάθεση στο τμήμα, αστυνομικοί ερεύνησαν εξονυχιστικά το σπίτι του στο Λος Άντζελες και μάλιστα χρησιμοποιήσαν βία για να εισέλθουν στην κατοικία, καθώς δεν υπήρξε κάποιος να του παραδώσουν το ένταλμα.

Στη συνέχεια, ο Ρόκι αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 550.000 δολαρίων, χωρίς ωστόσο να είναι ακόμα γνωστό για το αν θα διωχθεί για πλημμέλημα ή κακούργημα, καθώς οι έρευνες θα συνεχιστούν. Μάλιστα, στη δεύτερη περίπτωση ο ράπερ θα βρεθεί αντιμέτωπος με ποινή φυλάκιση έως και τέσσερα χρόνια, αφού έχει και «βαρύ» παρελθόν.

Αν και όλο το τελευταίο διάστημα ο Μέιερς ήταν στο επίκεντρο της δημοσιότητας εξαιτίας της σχέσης του με τη Ριάνα, περιμένοντας να γίνει πατέρας τον επόμενο μήνα, ο ίδιος έχει απασχολήσει κατά καιρούς έντονα τις αστυνομικές Αρχές και τα ΜΜΕ για τις συμπεριφορές του.

Πριν από τη σχέση του με την τραγουδίστρια και επιχειρηματία, το 2019, η φυλάκιση του στη Σουηδία, εξαιτίας ενός άγριου καβγά που συμμετείχε, είχε προκαλέσει ακόμα και την παρέμβαση του Ντόναλντ Τραμπ προκειμένου να απελευθερωθεί, αίτημα που, πάντως, δεν είχε γίνει αποδεκτό.

Πηγή: ΛΟΙΠΟΝ

Διαβάστε:

Rihanna: Το μυστικό baby shower λίγο πριν την γέννηση του πρώτου της παιδιού

Rihanna: Έγκυος στο πρώτο της παιδί - Οι φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλιά

Rihanna: Το αστρονομικό ποσό που δώρισε για την καταπολέμηση του κορονοϊού (photos)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved