Τομ Κρουζ: Επιστρέφει στο «Top Gun»
Hollywood

Τομ Κρουζ: Επιστρέφει στο «Top Gun»

Έπειτα από τρεις μήνες σκληρής εκπαίδευσης ο Τομ Κρουζ είναι έτοιμος να παρουσιάσει το «Top Gun-Maverick». Στην Ελλάδα θα κάνει πρεμιέρα στις 26 Μαΐου.

Λίγο πριν την πρεμιέρα της ταινίας «Top Gun-Maverick» η φαντασία μας μια εξάπτεται από τις τεχνικές λεπτομέρειες που έρχονται διαρκώς στην επικαιρότητα. Ως γνωστόν, ο Τομ Κρουζ δεν ντουμπλάρεται στις επικίνδυνες σκηνές του και τις γυρίζει ο ίδιος και αυτό ακριβώς συμβαίνει και στην προκειμένη περίπτωση.

Ο σούπερ σταρ πετάει για τις ανάγκες του ρόλου του με ένα υπερηχητικό μαχητικό κι αυτό σίγουρα δεν είναι λίγο! «Δεν ήμουν έτοιμος για ένα σίκουελ μέχρι να βρούμε μια ιστορία άξια σίκουελ και μέχρι να εξελιχτεί η τεχνολογία ώστε να εμβαθύνουμε στην εμπειρία ενός πιλότου μαχητικού», λέει ο ίδιος ο Τομ Κρουζ για την ταινία.

Πριν αρχίσουν τα γυρίσματα, οι συντελεστές συνεργάστηκαν με το Ναυτικό και τη σχολή Τορ Gun, προκειμένου να εκπαιδευτούν και οι σκηνές να γίνουν απόλυτα ρεαλιστικές. Οι ηθοποιοί υποβλήθηκαν σε, τρεις μήνες σκληρής εκπαίδευσης, η οποία περιλάμβανε και επιβίωση κάτω από το νερό.

Αναφορικά με τις πτήσεις, που είναι το κεντρικό θέμα της ταινίας, οι ηθοποιοί μπήκαν αρχικά σε μονοθέσια αεροσκάφη προκειμένου να συνηθίσουν το συναίσθημα και αργότερα σε μεγαλύτερα πολεμικά αεροσκάφη. Εμείς απλά ανυπομονούμε να δούμε το φιλμ στις 26 Μαΐου, όπου θα γίνει και η πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες!

Πηγή: ΛΟΙΠΟΝ

Διαβάστε επίσης:

Αγενής και αλαζόνας ο Τομ Κρουζ στα γυρίσματα του «Top Gun 2»;

Σοκ! Δύο νεκροί στα γυρίσματα της νέας ταινίας του Τομ Κρουζ

Το κόκκινο κραγιόν στο μάγουλο του Κρουζ που… «άναψε φωτιές»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved