Τα Φιλαράκια: Έφυγε από τη ζωή ηθοποιός της δημοφιλούς σειράς - Θρήνος στο twitter
Hollywood

Τα Φιλαράκια: Έφυγε από τη ζωή ηθοποιός της δημοφιλούς σειράς - Θρήνος στο twitter

Θρήνος στο Hollywood! Ο ηθοποιός που αγαπήθηκε μέσα από το ρόλο του στη σειρά «Tα Φιλαράκια», Mike Hagerty έφυγε από τη ζωή ξαφνικά σε ηλικία 67 ετών.

Η συμπρωταγωνίστρια του Mike, Bridget Everett, στην σειρά Somebody Somewhere του HBO έκανε γνωστή τη δυσάρεστη είδηση μέσα από τα social media γράφοντας:

«Με μεγάλη θλίψη, η οικογένεια του Michael G. Hagerty ανακοίνωσε τον θάνατό του χθες στο Λος Άντζελες».

Ο ηθοποιός είχε συμμετάσχει σε πλήθος ταινιών και σειρών ωστόσο ήταν ιδιαιτέρως γνωστός για τον ρόλο του ως «Κύριος Τρίγκερ», στα Φιλαράκια.

Αναστατωμένοι οι θαυμαστές του συρρέουν στο Twitter για να μοιραστούν τη λύπη τους για τα νέα.

«RIP Mike Hagerty. Αστείος, γλυκός και ένας απόλυτα επαγγελματίας. Ευχαριστώ για τις δεκαετίες γεμάτες γέλια», έγραψε κάποιος ενώ ένας άλλος σχολίασε: «Λυπάμαι πολύ που άκουσα ότι ο Μάικ Χάγκερτι πέθανε. Ήθελα τόσο πολύ να παίξω ρόλους μαζί του για το AV Club».

«Το πιο απογοητευτικό είναι ότι υποτίθεται ότι έπρεπε να δώσουμε μια συνέντευξη για το ενημερωτικό δελτίο του Substack όταν έκανε πρεμιέρα το SOMEBODY SOMEWHERE, αλλά λόγω ενός προβλήματος προγραμματισμού, δεν συνέβη ποτέ…και τώρα δεν θα γίνει ποτέ. #RIPMikeHagerty»

Ένας άλλος έγραψε: "Rest in Peace to Mike Hagerty. Αν παρακολουθούσατε τηλεόραση/ταινίες τη δεκαετία του '90, τότε ξέρετε ότι ο Mike είναι ένας από τους "That Guys" όλων των εποχών. Πάντα μου άρεσε όταν εμφανιζόταν και οι ρόλοι του στο Wayne's World και ο Σάινφελντ είναι θρυλικοί».


«Λυπάμαι που ακούω τον θάνατο του ηθοποιού της Μάικ Χάγκερτι, που πρόσφατα εθεάθη ως μπαμπάς στο "Somebody Somewhere" στο @HBO. Ο Μάικ είχε το κλασικό μουστάκι και προφορά του Σικάγο και μια φυσική παρουσία στην οθόνη», σχολίασε ένας άλλος.

Κάποιος έγραψε στο Twitter απλά: «RIP Mike Hagerty ένας από τους πιο αστείους ηθοποιούς», είναι μερικά από τα σχόλια σύμφωνα με τη mirror.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved