Ανείπωτος πόνος για τον Nick Cave: Έχασε τον πρώτο του γιο πριν 7 χρόνια και τώρα έχασε και άλλον!
Hollywood

Ανείπωτος πόνος για τον Nick Cave: Έχασε τον πρώτο του γιο πριν 7 χρόνια και τώρα έχασε και άλλον!

Σε βαρύ πένθος έχει βυθιστεί ο διάσημος μουσικός Nick Cave μετά τον θάνατο του 30χρονου γιου του Τζέθρο Λάζενμπι ο οποίος έπασχε από σχιζοφρένεια. 

«Με μεγάλη θλίψη, μπορώ να επιβεβαιώσω πως ο γιος μου, Jethro, πέθανε... Θα ήμασταν ευγνώμονες για οικογενειακή ηρεμία αυτή τη στιγμή» αρκέστηκε να πει ο ίδιος ο Nick Cave επιβεβαιώνοντας τη δυσάρεστη είδηση.

Αυτή είναι η δεύτερη τραγωδία στη ζωή του διάσημου Αυστραλού καλλιτέχνη καθώς πριν από επτά χρόνια είχε χάσει και τον 15χρονο γιο του Άρθουρ ο οποίος έπεσε από γκρεμό στο Μπράιτον.

Ο γεννημένος στη Μελβούρνη το 1991 Τζέθρο δεν είχε καλές σχέσεις με τον πατέρα του και μάλιστα έμαθε ότι ήταν γιος του όταν ήταν ήδη οκτώ ετών. Ο Τζέθρο υπήρξε μοντέλο και είχε κάνει κάποιες προσπάθειες να καθιερωθεί ως ηθοποιός. Είχε παίξει στην ταινία Corroboree το 2007 αλλά και στην ταινία My Little Princess το 2011, στο πλευρό της Ιζαμπέλ Ιπέρ.

Ο Τζέθρο είχε πάρει το επίθετο της μητέρας του, του γνωστού μοντέλου Μπο Λάζεμπι, εξαιτίας της οποίας πριν από περίπου έναν μήνα καταδικάστηκε σε φυλάκιση μετά την παραδοχή του πως της είχε επιτεθεί στο σπίτι της στη Μελβούρνη. Όπως είχε πει τότε ο εκπρόσωπός του, Σον Γκάτας, ο Τζέθρο έπασχε από σχιζοφρένια, κάτι που επηρέαζε την κρίση του και έτσι είχε τέτοιες εκρήξεις.

Ο Nick Cave ετοίμαζε μέσα στη χρονιά την κυκλοφορία του βιβλίου του με τίτλο «Faith, Hope and Carnage» όπου σύμφωνα με τα ξένα Μέσα αναφερόταν στα χρόνια μετά το θάνατο του 15χρονου γιου του, Άρθουρ.

Ο διάσημος καλλιτέχνης έχει άλλα δύο παιδιά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved