Σιένα Μίλερ: Η συγκλονιστική αποκάλυψη που έκανε για τον Χάρβεϊ Γουάινσταϊν
Hollywood

Σιένα Μίλερ: Η συγκλονιστική αποκάλυψη που έκανε για τον Χάρβεϊ Γουάινσταϊν

Μια συγκλονιστική μαρτυρία έφερε στο φως της δημοσιότητας η ηθοποιός, Σιένα Μίλερ εις βάρος του γνωστού παραγωγού, Χάρβεϊ Γουάινσταϊν.

Ήταν 25 Μαΐου 2018 όταν ο παραγωγός, Χάρβεϊ Γουάινσταϊν οδηγήθηκε στις Αρχές, με κατηγορίες εις βάρος του για βιασμούς και εκφοβισμούς σε ηθοποιούς και στις 24 Φεβρουαρίου 2020 καταδικάστηκε σε 23 χρόνια κάθειρξη. Ένα από τα θύματα του ήταν και η ηθοποιός Σιένα Μίλερ, η οποία έκανε μια συγκλονιστική αποκάλυψη, δίνοντας στο φως της δημοσιότητας τρομακτικές στιγμές που είχε ζήσει.

siena-miler-3.jpg

Διάθεση για αποκαλύψεις είχε η Σιένα Μίλερ σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Guardian».Η διάσημη ηθοποιός εξομολογήθηκε πως η σχέση της με τον πρώην σύντροφο της, Τζουντ Λο, την προστάτεψε από μια πιθανή σεξουαλική παρενόχληση εκ μέρους του άλλοτε ισχυρού άντρα του Χόλιγουντ, και σήμερα φυλακισμένου Χάρβεϊ Γουάινστάϊν.

Η Μίλερ συνεργάστηκε μαζί του στην ταινία «Factory Girl» το 2006 κι όσα δήλωσε, παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον. Η 40χρονη ηθοποιός ανέφερε επίσης πως ο Γουάινσταϊν την είχε πάρει τηλέφωνο ουρλιάζοντας, προκειμένου να πάει στο γραφείο του. Εκεί απαίτησε να σταματήσει να βγαίνει έξω και να διασκεδάζει. Αυτό που θυμάται η Μίλερ, είναι ότι, μόλις έφυγε από το γραφείο, δεν μπορούσε να σταματήσει να κλαίει για το αυστηρό του ύφος:

«Είχε διαμορφωθεί μία άποψη ότι δεν ανήκεις κάπου πραγματικά, μέχρι να σε κάνει ο Γουάινσταϊν να κλάψεις. Νόμιζα ότι έτσι ήταν οι παραγωγοί του Χόλιγουντ. Δεν ήξερα ότι βίαζε κόσμο. Κάποτε μου ζήτησε να συναντηθούμε σε ένα ξενοδοχείο και πήρα μαζί μου κι άλλους παραγωγούς» προσέθεσε η ηθοποιός, συγκλονίζοντας τους πάντες με τις αποκαλύψεις της.

Πηγή: ΛΟΙΠΟΝ

Διαβάστε επίσης:

Ξέσπασε μιλώντας για τον Weinstein: «Θα κλωτσούσα τον Weinstein στα επίμαχα, ευαίσθητα σημεία»

Με αίμα και ράμματα η Sienna Miller. Τι της συνέβη;

Η Σιένα Μίλερ στο West End

Σιένα Μίλερ: Τι απάντησε στις φήμες που την θέλουν να έχει έρθει κοντά με τον Μπραντ Πιτ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved