Σελίν Ντιόν: Τι συμβαίνει με την υγεία της;
Hollywood

Σελίν Ντιόν: Τι συμβαίνει με την υγεία της;

Αναβλήθηκαν οι εμφανίσεις της Σελίν Ντίον και ο λόγος είναι το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει η τραγουδίστρια. 

Λοιπόν, να’ μαστε και πάλι εδώ και ζητώ συγγνώμη που πρέπει να αλλάξουμε το πρόγραμμα μας για την Ευρώπη ξανά. Αρχικά έπρεπε να κάνουμε τις αλλαγές λόγω πανδημίας, τώρα είναι ή υγεία μου που μας αναγκάζει να αναβάλλουμε και να ακυρώσουμε κάποιες εμφανίσεις», την ακούμε να λέει, σε βίντεο που ανέβασε στο Instagram.

Ωστόσο, η Σελίν Ντιόν πρόσθεσε πως τα «καλά νέα» είναι πως επιτέλους «τα πάει λίγο καλύτερα». Πιο συγκεκριμένα, είπε; «Ακόμα η πρόοδος είναι αργή και, με εκνευρίζει αυτό. Ακολουθώ τη θεραπεία των γιατρών μου, παίρνω τη φαρμακευτική αγωγή μου, αλλά ακόμα έχω κάποιος σπασμούς και η ανάρρωση μου παίρνει περισσότερο χρόνο απ' ό,τι υπολόγιζα» .

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια θέλει να ξέρουμε πως θα είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση όταν θα βγει και πάλι στη σκηνή, για να την απολαύσει το κοινό της. «Ήθελα να σας πω πώς αισθάνομαι και να ξέρετε πόσο πολύ, λυπάμαι γι ' αυτά τα νέα. Το ξέρω ότι περιμένατε πολύ γι’ αυτές τις συναυλίες και πραγματικά εκτιμώ την αφοσίωση.

Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως θα βάλω τα δυνατά μου να επανέλθω στην κατάσταση που πρέπει, ώστε να δώσω το 100% στα σόου, γιατί αυτό αξίζετε», είπε.

Εμείς, δεν έχουμε παρά να της ευχηθούμε καλή ανάρρωση και με το καλό να επιστρέψει στη σκηνή!

Πηγή: ΛΟΙΠΟΝ

Διαβάστε επίσης:

Αναβάλλει για του... χρόνου τη συναυλία της στην Ελλάδα η Celine Dion!

Ανησυχία για τη σκελετωμένη φιγούρα της Celine Dion! Τα πικρόχολα σχόλια και η απάντησή της (video)

Σοκάρει η εμφάνιση της Celine Dion – H ανησυχία για την υγεία της

Η αναφορά της Celine Dion στον νεκρό σύζυγό της (photos)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved