Τι συμβαίνει στη Britney Spears; Οι γυμνές φωτό στα social και η ανησυχία για την ψυχική της υγεία!
Hollywood

Τι συμβαίνει στη Britney Spears; Οι γυμνές φωτό στα social και η ανησυχία για την ψυχική της υγεία!

Αλλόκοτη συμπεριφορά, σε σημείο ανησυχίας για την ψυχική της υγεία, δείχνει να έχει εδώ και λίγο καιρό η Britney Spears η οποία μέσω των social media εκφράζει όλα όσα σκέφτεται και νιώθει! 

Πάντα υπήρχε μία γενικότερη ανησυχία για το πόσο καλά νιώθει μέσα της η διάσημη τραγουδίστρια μετά τα όσα συνέβησαν με τον πατέρα της και γενικότερα στην προσωπική της ζωή, όμως τώρα που έχει κάνει... παντιέρα ότι είναι ελεύθερη επειδή κατάφερε να απαλλαγεί από την εποπτεία του πατέρα της, μάλλον το έχει παρακάνει.

Μάλιστα, προσφάτως δεν δίστασε να ανεβάσει ολόγυμνες φωτογραφίες της από τις διακοπές της, αναφέροντας μάλιστα πως είναι φωτογραφικά της στιγμιότυπα λίγο πριν μείνει έγκυος στο τρίτο της παιδί, που όμως όπως ανακοίνωσε, δεν θα γεννήσει ποτέ αφού απέβαλε.

"Φωτογραφίες της τελευταίας φοράς στο Μεξικό πριν υπάρξει μωρό μέσα μου... Πώς μοιάζω δέκα χρόνια νεότερη στις διακοπές;;;" έγραφε στη λεζάντα των συγκεκριμένων φωτογραφιών η Britney Spears.

Χρησιμοποιώντας emoji για να καλύψει τα επίμαχα σημεία, η διάσημη τραγουδίστρια καμαρώνοντας που είχε καταφέρει να τις βγάζει ολομόναχη έγραψε στη λεζάντα: "Μην υποτιμάς τη δύναμη του να καταφέρεις να φωτογραφήσεις τον εαυτό σου με σέλφι στικ".

Τι ρόλο παίζει ο κατά 12 χρόνια νεότερος σύντροφός της

Ο Σαμ Ασγκάρι ο οποίος είναι 28 ετών στέκεται στο πλευρό της το τελευταίο διάστημα όμως οι φαν της δεν είναι σίγουροι ότι προσέχει όσο θα έπρεπε τη 40χρονη πλέον Britney Spears η οποία και στο παρελθόν έχει απασχολήσει με τις αψυχολόγητες αντιδράσεις της.

Μαζί του είχε ανακοινώσει την τρίτη εγκυμοσύνη της, γεγονός που έδειχνε να τη χαροποιεί όταν προέκυψε. Συγκεκριμένα είχε γράψει στην ανάρτηση-ανακοίνωσή της:

"Έκανα λοιπόν τεστ εγκυμοσύνης… και… θα κάνω μωρό. Έχασα τόσο πολύ βάρος για να πάω ταξίδι στο Μάουϊ μόνο και μόνο για να το ξαναπάρω. Σκέφτηκα "Τι έγινε με το στομάχι μου;;;” Ο σύζυγός μου είπε "Όχι, είσαι έγκυος, χαζούλα!!!” Λοιπόν έκανα ένα τεστ εγκυμοσύνης… και… θα κάνω μωρό".

Ένα μωρό που όπως η ίδια ανακοίνωσε, δεν θα γεννηθεί ποτέ αφού απέβαλε.

Σε άλλη ανάρτησή της, η Britney Spears εμφανιζόταν αρκετά αναστατωμένη με την εγκυμοσύνη της καθώς έγραφε: "Μεγαλώνει!!! Αν είναι 2 εκεί μέσα… μπορεί απλά να χάσω το μυαλό μου". Στη συγκεκριμένη ανάρτηση μιλούσε για την περιγεννητική κατάθλιψη που είχε περάσει την προηγούμενη φορά που ήταν έγκυος γράφοντας χαρακτηριστικά:

"Πρέπει να πω ότι είναι απολύτως φρικτό… οι γυναίκες δεν μιλούσαν τότε… κάποιοι θεωρούσαν επικίνδυνο αν μια γυναίκα παραπονιόταν έτσι με ένα μωρό μέσα της… αλλά τώρα οι γυναίκες μιλούν καθημερινά… ευχαριστώ Ιησού, δεν χρειάζεται να κρατάμε αυτόν τον πόνο ως κρυφό μυστικό 🤫 😬😬😬 … Αυτή τη φορά θα κάνω γιόγκα 🧘‍♀️ κάθε μέρα !!! Σκορπίζουμε πολλή χαρά και αγάπη 💕 !!!"

Πάντως, οι αναρτήσεις της με γυμνές πόζες της πραγματικά ανησυχούν όσους παρακολουθούν την πορεία της τραγουδίστριας και εύχονται όλα να πάνε τελικά κατ' ευχή για την κατά τα άλλα ταλαντούχα καλλιτέχνιδα που έχει αγαπηθεί παγκοσμίως.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες της:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved