Bill Murray: Η απάντηση του μετά τις κατηγορίες για ανάρμοστη συμπεριφορά σε γυρίσματα
Hollywood

Bill Murray: Η απάντηση του μετά τις κατηγορίες για ανάρμοστη συμπεριφορά σε γυρίσματα

Ο γνωστός ηθοποιός του Hollywood, Μπίλ Μάρεϊ κατηγορείται από συνάδελφό του για άσχημη συμπεριφορά κατά τη διάρκεια γυρισμάτων. 

Τα γυρίσματα της ταινίας «Being Mortal» διακόπηκαν λόγω μιας καταγγελίας εις βάρος του ηθοποιού, Μπιλ Μάρεϊ, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει γνωστό το πρόσωπο που τον κατηγορεί. Συγκεκριμένα, κατηγόρησε τον 71χρονο ηθοποιό για ανάρμοστη συμπεριφορά κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας, η οποία ήταν να προβληθεί το 2023.

Τα γυρίσματα της ταινίας σταμάτησαν αμέσως, ώστε να διαλευκανθεί η υπόθεση και να αποφασιστεί εάν ο ηθοποιός θα συνεχίσει να συμμετέχει στην ταινία. Μετά τις καταγγελίες, ο σταρ μίλησε σε εκπομπή του CNBC εξηγώντας πως το περιστατικό ξεκίνησε από «μια διαφορά στις απόψεις», ενώ πρόσθεσε ότι «έκανε κάτι που θεώρησε αστείο, αλλά δεν το είδαν έτσι».

«Πλέον συζητάμε και προσπαθούμε να τα βρούμε. Νομίζω εκεί είναι ο ζήτημα, στο να βρούμε ειρήνη. Είμαστε και οι δύο επαγγελματίες, θαυμάζουμε ο ένας τη δουλειά του άλλου. Συμπαθιόμαστε, νομίζω, και εάν δεν μπορούμε να τα πάμε καλά και να εμπιστευθούμε ο ένας τον άλλο, δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε ή να κάνουμε την ταινία. Ήταν κάτι πολύ εκπαιδευτικό για μένα» δήλωσε ο Μουράι.

Ο ηθοποιός εξήγησε ότι μετά το περιστατικό, το μόνο που κάνει, είναι να το φέρνει έντονα στο νου του: «Το συζητάμε. Πιστεύω θα τα βρούμε, είμαι πολύ αισιόδοξος. Αυτό που θα με έκανε ευτυχισμένο είναι να βάλω τα παπούτσια μου και να επιστρέψω στη δουλειά και να μπορέσουμε να εμπιστευθούμε ο ένας τον άλλο και να δουλέψουμε σε μια δουλειά που και οι δύο ξοδέψαμε πολύ χρόνο για να αποκτήσουμε ικανότητες. Και να κάνουμε κάτι που είναι καλύτερο όχι μόνο για εμάς τους δύο αλλά και για ένα ολόκληρο συνεργείο, τους δημιουργούς και το κινηματογραφικό στούντιο».

Πηγή: ΛΟΙΠΟΝ

Διαβάστε επίσης:

Ο Μπιλ Μάρεϊ έρχεται στην Αθήνα

Θα τρελαθούμε! Πασίγνωστος ηθοποιός έκανε αίτηση εργασίας σε ασιατική κουζίνα (photos)

Έξαλλος διάσημος ηθοποιός, πέταξε από την ταράτσα τα κινητά των θαυμαστών του!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved