Pierce Brosnan: H τραγική ζωή ενός λαμπερού σταρ! Τα χτυπήματα της μοίρας που τον «γονάτισαν»!
Hollywood

Pierce Brosnan: H τραγική ζωή ενός λαμπερού σταρ! Τα χτυπήματα της μοίρας που τον «γονάτισαν»!

O Pierce Brosnan είναι εδώ και λίγες μέρες 69 ετών και σίγουρα μπορεί να υπερηφανεύεται ότι μέχρι στιγμής έχει ζήσει μία πολύ ενδιαφέρουσα ζωή. Όχι όμως και εύκολη, ούτε λαμπερή όπως θα πίστευε κανείς!

Στην καριέρα του, ο διάσημος ηθοποιός υποδύθηκε σπουδαίους ρόλους, ανάμεσά τους βέβαια και αυτός του σούπερ κατασκόπου James Bond, όμως μακριά από πλατό γυρισμάτων και περιπέτειες επί της οθόνης, ο Pierce Brosnan έζησε στην πραγματική ζωή του πολλές τραγωδίες.

Γεννημένος σε μία εργατική γειτονιά στην Ιρλανδία τη δεκαετία του '50, οι δυσκολίες για τον Brosnan ξεκίνησαν από πολύ νωρίς και συγκεκριμένα λίγες μέρες μετά τη γέννησή του όταν ο πατέρας του εγκατέλειψε τον ίδιο και τη μητέρα του η οποία με τη σειρά της έπρεπε να τον αφήσει σε άλλα χέρια για να μεγαλώσει καθώς η ίδια δεν θα τα κατάφερνε. Η μητέρα του βρήκε δουλειά πολύ μακριά από εκεί που ζούσαν και έφυγε και έτσι ο μικρός τότε Pierce μεγάλωσε με συγγενείς και φίλους.

Ήταν η πρώτη φορά στη ζωή μου που βίωσα το πένθος και αυτό με συνέτριψε ψυχολογικά

Όταν ο ίδιος έφτασε στην ηλικία να δημιουργήσει τη δική του οικογένεια, η σκληρότητα της μοίρας τού έδειξε τα... δόντια της αφού έχασε τόσο την κόρη όσο και την πρώτη του γυναίκα από καρκίνο, κάτι που τον λύγισε, όμως ο ίδιος κατάφερε να ξανασηκωθεί.

Όπως είχε δηλώσει άλλωστε σε συνέντευξή του στο Esquire το 2017, θέλει να βλέπει το ποτήρι μισογεμάτο και όχι μισοάδειο.

Έχασε σύζυγο και κόρη από καρκίνο!


Το 1991 συνέβη στον Brosnan το αδιανόητο. Η σύζυγός του Cassandra Harris, πέθανε μετά από τέσσερα χρόνια σκληρής μάχης με τον καρκίνο ωοθηκών. Η βαριά αρρώστια της και ο αργός θάνατός της, συνέτριψαν τον διάσημο ηθοποιό. "Ήταν η πρώτη φορά στη ζωή μου που βίωσα το πένθος και αυτό με συνέτριψε ψυχολογικά" είχε παραδεχτεί σε συνέντευξή του στο People το 1992.

"Τέτοιου είδους εμπειρίες σε στιγματίζουν για πάντα και ξέρεις ότι είναι μέρος της ζωής που έζησες", είχε παραδεχτεί ο ίδιος και συνέχιζε: "Σου μένει ανεξίτηλο σημάδι στην ψυχή το να βλέπεις μέρα με τη μέρα να σβήνει ένας άνθρωπος που αγαπάς". Το ζευγάρι ήταν παντρεμένο για 11 χρόνια και είχαν αποκτήσει μαζί έναν γιο ενώ είχε υιοθετήσει, σύμφωνα με τη Mirror και τα παιδιά της από τον πρώτο της γάμο.

Μερικά χρόνια αργότερα, ο Brosnan γνώρισε την δεύτερη σύζυγό του, Keely Shaye Smith με την οποία παντρεύτηκε το 2001. Η Smith βοήθησε τον διάσημο ηθοποιό να ξεπεράσει το πένθος του, αν και ο ίδιος έχει πει πολλές φορές πως "Η μνήμη της Cassie και η μάχη της για τον καρκίνο δεν θα ξεχαστούν ποτέ... Τη σκέφτομαι συνέχεια, ο γιος μου Sean είναι και γιος της... Πιστεύω ότι η Keely είναι το αστέρι μου που με προσέχει πάντα".

Οι τραγωδίες όμως δεν τελείωσαν εδώ. O Brosnan έχασε και την κόρη του το 2013. Όπως ακριβώς και η μητέρα της, η Charlotte πάλεψε για να κρατηθεί στη ζωή αντιμετωπίζοντας τον ίδιο ακριβώς καρκίνο. Όμως δεν τα κατάφερε. Ήταν μόλις 41 ετών. Το πιο τραγικό που έζησε όμως ήταν ότι δύο εβδομάδες πριν η Charlotte φύγει από τη ζωή, θέλησε να παντρευτεί τον εκλεκτό της καρδιάς της Alex σε μία πολύ πριβέ τελετή και φυσικά ο Pierce Brosnan ήταν εκεί για να την παραδώσει στον γαμπρό, γνωρίζοντας τη σοβαρότητα της κατάστασής της. Η κόρη της Charlotte εκείνη την ημέρα ήταν παρανυφάκι στον γάμο και ήταν μόλις 15 ετών.

Το τροχαίο που παραλίγο να στοιχίσει τη ζωή στον γιο του

Το 2000 ο διάσημος ηθοποιός λίγο έλειψε να χάσει και τον γιο του σε αυτοκινητιστικό ατύχημα. Ο Sean Brosnan ήταν μόλις 13 ετών όταν επέζησε από αυτό το τροχαίο που του επέφερε σοβαρούς τραυματισμούς τους οποίους και ξεπέρασε μετά από καιρό. Οδηγός στο αυτοκίνητο που επέβαινε ο Sean ήταν ο ξάδελφός του ο οποίος πήγε να αποφύγει μία μεγάλη πέτρα πάνω στο οδόστρωμα με αποτέλεσμα να πέσει σε έναν γκρεμό. Οι αρχές που έσπευσαν στο σημείο χρησιμοποίησαν σχοινιά και διάφορα άλλα μέσα για να σώσουν τους δύο νέους αλλά και άλλους δύο επιβάτες του αυτοκινήτου. Ο Pierce όταν πληροφορήθηκε τι είχε συμβεί έτρεξε στο σημείο και έμεινε εκεί μέχρι να σιγουρευτεί ότι ο γιος του είχε ανασυρθεί εν ζωή.

Με τον γιο του Sean
Η μοίρα δεν υπήρξε επιεικής μαζί του καθώς λίγο έλειψε να χάσει τον γιο του σε τροχαίο ατύχημα και μάλιστα πολύ σοβαρό.

Χρόνια αργότερα, ο Brosnan παραδέχτηκε δημόσια ότι το συγκεκριμένο τροχαίο τον στοίχειωνε στις κρυφές σκέψεις του και μάλιστα είχε αποκαλύψει ότι είχε απορρίψει αρχικά έναν πρωταγωνιστικό ρόλο σε μεγάλη κινηματογραφική παραγωγή επειδή ο γιος του στην ταινία πέθαινε από τρομερό τροχαίο δυστύχημα. Τελικά δέχτηκε τον ρόλο στην ταινία The Greatest όμως όπως έχει πει επανειλημμένα "ήταν δύσκολο να εμβαθαίνω με τέτοιες αφορμές σε αυτά τα σκοτεινά σημεία της καρδιάς μου".

Ένας τρυφερός μπαμπάς και παππούς. Μαζί με τον γιο του Sean και την εγγονή του.

Έχει συναντήσει τον πατέρα του μόνο μία φορά στη ζωή του

Η μοναδική φορά που συνάντησε τον πατέρα του ήταν το 1984. "Πέρασα ένα απόγευμα Κυριακής μαζί του" είχε πει ο Brosnan στο Esquire. "Είπαμε κάποιες άσχετες ιστορίες μεταξύ μας και μετά είπαμε αντίο. Θα ήθελα να τον είχα γνωρίσει καλύτερα. Ήταν καλός στο να σφυρίζει και είχε ωραίο περπάτημα. Μόνο αυτά είναι που γνωρίζω για εκείνον".

Φυσικά, ο Brosnan δέχτηκε την κινηματογραφική πρόκληση αρκετές φορές να υποδυθεί ρόλους σε ταινίες που διηγούνταν προβληματικές ιστορίες μεταξύ πατέρων και γιων.

Το τραυματικό bullying και ο θάνατος του Robin Williams που δεν ξεπέρασε ποτέ

Λόγω της Ιρλανδικής καταγωγής του, όταν ο Pierce Brosnan κατάφερε να ξανασμίξει τελικά με τη μητέρα του που στο μεταξύ δούλευε στο Λονδίνο, έπεσε θύμα τραυματικού bullying.

Oι τραγωδίες δεν είχαν τελειωμό όμως ούτε τώρα για τον διάσημο ηθοποιό και σίγουρα ο καρκίνος των ωοθηκών είχε... ανοιχτούς λογαριασμούς μαζί του αφού έχασε και άλλο αγαπημένο πρόσωπο από αυτόν. Ο λόγος για την κινηματογραφική παραγωγό και στενή συνεργάτιδά του για χρόνια, την Beau St. Clair που έφυγε από τη ζωή το 2016, μετά από 10 χρόνια μάχης με την ασθένειά της. Είχαν ιδρύσει μαζί το 1996 την εταιρία παραγωγής Irish DreamTime και ήταν συνεργάτες για παραπάνω από τριάντα χρόνια.

Τον επηρέασε πολύ ο χαμός της όμως εκεί που πήρε τη χαριστική βολή ήταν όταν αυτοκτόνησε ένας από τους καλύτερους διάσημους φίλους του, ο Robin Williams με τον οποίο, αν θυμάστε είχαν συνεργαστεί στην πολύ επιτυχημένη ταινία Mrs. Doubtfire. "Όταν μπήκα στα πλατό των γυρισμάτων είδα τον Robin με χοντρές μπότες, μαλλιαρά πόδια, σορτσάκι και χαβανέζικο πουκάμισο με πολύ μαλλιαρό στέρνο. Στα γυρίσματα πέρασα καταπληκτικά. Κάθε μέρα ήταν μαγική με αυτόν τον άνθρωπο" είχε περιγράψει ο Pierce Brosnan για τον σταρ φίλο του που έμελλε να αυτοκτονήσει μετά από σοβαρά προβλήματα που αντιμετώπιζε με την ψυχολογία του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved