Justin Timberlake- Jessica Biel: O έρωτας τους... καλά κρατεί!
Hollywood

Justin Timberlake- Jessica Biel: O έρωτας τους... καλά κρατεί!

Φαίνεται πως η φλόγα συνεχίζει να καίει ανάμεσα στην πανέμορφη Τζέσικα Μπίελ και τον Τζάστιν Τίμπερλεϊκ και μάλιστα το ταξίδι που έκαναν τις προηγούμενες μέρες το επιβεβαιώνει.

Μία μικρή απόδραση χωρίς τα δυο τους παιδιά πραγματοποίησαν στο Κάμπο Σαν Λούκας, στο νοτιότερο άκρο της μεξικάνικης χερσονήσου Μπόχα, Καλιφόρνια. Οι δύο λαμπεροί σταρ του Χόλιγουντ, που είναι μαζί από το 2007 και παντρεμένοι από το 2012, φιλοξενήθηκαν σε ένα από, τα διασημότερα ριζόρτ του Σαν Λούκας, με την κατάλευκη παραλία του Ειρηνικού «στα πόδια τους», την οποία πάντως απόλαυσε κυρίως η 40χρονη ηθοποιός καθώς είναι λάτρης του σερφ.

Το διάσημο ζευγάρι «συνέλαβε» ο επίμονος φωτογράφος του πρακτορείου Bagkrid, που μάλιστα κατάφερε να το απαθανατίσει σε πολύ τρυφερές στιγμές οι οποίες έδειξαν και με το παραπάνω ότι το μεταξύ τους πάθος συνεχίζει να «καίει».

Ωστόσο, όταν η παρουσία του έγινε αντιληπτή, κυρίως από τον τραγουδιστή και ηθοποιό, οι δυο τους «μαζεύτηκαν» και συνέχισαν σε πιο χαλαρούς ρυθμούς.

Επιπλέον, προς απογοήτευση των πολλών θαυμαστών της ομορφιάς της Μπίελ, η ηθοποιός εμφανίστηκε στην παραλία ξανά με ένα ολόσωμο μαγιό, κατάλληλο για σερφ, από το οποίο τονίζονταν μόνο τα καλλίγραμμα πόδια της.

Τέλος, αυτό που σχολιάζουν τα περισσότερα από τα αμερικάνικα ΜΜΕ είναι ότι το ζευγάρι έχει ξεπεράσει «χωρίς σοβαρές συνέπειες τουλάχιστον εμφανείς» το δημόσιο παραστράτημα του Τίμπερλεϊκ, το 2019, σε μπαρ της Νέας Ορλεάνης, όταν «συνελήφθη» από φωτογράφο σε τρυφερές στιγμές με την ηθοποιό και συμπρωταγωνίστρια του στην ταινία «Palmer», Αλίσα Γουέινραϊτ.

Πηγή: ΛΟΙΠΟΝ

Διαβάστε επισης:

Justin Timberlake: Η google του αφιέρωσε το doodle της για τα γενέθλιά του

Timberlake-Biel: Κάνουν βουτιές στην Καραϊβική

Ο Πάνος Μουζουράκης πήρε συνέντευξη από τον Justin Timberlake! (vid+pics)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved