O Γιώργος Πυρπασόπουλος στο κόκκινο χαλί των Καννών μαζί με Kristen Stewart και Vigo Mortensen!
Hollywood

O Γιώργος Πυρπασόπουλος στο κόκκινο χαλί των Καννών μαζί με Kristen Stewart και Vigo Mortensen!

Στο κόκκινο χαλί του 75ου φεστιβάλ Καννών περπάτησε για πρώτη φορά ο Γιώργος Πυρπασόπουλος ως μέλος του καστ της ταινίας του David Cronenberg, Crimes of the Future.

Ο Έλληνας ηθοποιός, λίγο μετά τον ερχομό του πρώτου του παιδιού, βρέθηκε στις Κάννες για να παρευρεθεί στην προβολή της ταινίας στην οποία συμμετείχε.

Φυσικά, πόζαρε μαζί με το υπόλοιπο εξαιρετικό καστ της ταινίας στο οποίο ανήκαν η Κρίστεν Στιούαρτ, ο Βίγκο Μόρτενσεν, η Λέα Σεϊντού, η Ντενίς Καπέτσα, η Νάντια Λιτς, ο Ντον Μακκέλαρ, ο παραγωγός Ρόμπερτ Λάντος, ο Σκοτ Σπίντμαν, η Λίχι Κορνόφσκι και ο Welket Bungué.

Ο Γιώργος Πυρπασόπουλος φορούσε σμόκιν, όπως επιβάλλει η περίσταση και φυσικά απόλαυσε αυτό το υπέροχο ταξίδι του για πρώτη φορά στο Φεστιβάλ.

Η ταινία που διαγωνίζεται για τον Χρυσό Φοίνικα φέτος, είναι θρίλερ επιστημονικής φαντασίας και διαδραματίζεται στο κοντινό μέλλον όταν "η ανθρωπότητα μαθαίνει να προσαρμόζεται στο συνθετικό περιβάλλον της.

Αυτή η εξέλιξη μεταφέρει τους ανθρώπους πέρα από τη φυσική τους κατάσταση σε μία μεταμόρφωση που ονομάζεται 'Επιταχυνόμενο Σύνδρομο Εξέλιξης' που αλλάζει τη βιολογική σύστασή τους. Ενώ κάποιοι αποδέχονται τις απεριόριστες πιθανότητες του 'τρανσουμανισμού', άλλοι προσπαθούν να τον περιορίσουν" όπως αναφέρεται από ειδικούς για την ταινία.

Ο διάσημος ηθοποιός Viggo Mortensen υποδύεται στην ταινία τον Saul Tenser, έναν καλλιτέχνη που μαζί με τη συνεργάτιδά του, Caprice (Léa Seydoux), παρουσιάζουν παραστάσεις τη μεταμόρφωση των οργάνων του. Η Κρίστεν Στιούαρτ ως Timlin στην ταινία είναι μια ερευνήτρια του National Organ Registry που παρακολουθεί τις κινήσεις τους.

Τότε εμφανίζεται μια μυστήρια ομάδα που έχει ως αποστολή να χρησιμοποιήσει τον Saul για να ρίξει φως στη νέα φάση της ανθρώπινης εξέλιξης.

Να θυμίσουμε ότι η ταινία έκανε γυρίσματα στην Ελλάδα και εκτός από τον Γιώργο Πυρπασόπουλο, συμμετέχει και άλλος Έλληνας ηθοποιός, ο Γιώργος Καραμίχος.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

Δείτε παρακάτω βίντεο που ανέβασε ο Γιώργος Πυρπασόπουλος από την όμορφη βραδιά:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved