Τι έχει συμβεί στην Kelly McGillis, πρωταγωνίστρια του Top Gun και κορίτσι του Maverick;
Hollywood

Τι έχει συμβεί στην Kelly McGillis, πρωταγωνίστρια του Top Gun και κορίτσι του Maverick;

Καιρό είχε να γίνει ντόρος για κάποια ξένη κινηματογραφική παραγωγή και τώρα που επέστρεψαν κάποιοι από τους ήρωες της μεγάλης επιτυχίας των '80s, του Τop Gun, μάλλον ήταν καιρός να θυμηθούμε παλιές μεγάλες δόξες του σινεμά!

Το Top Gun: Maverick, δηλαδή το sequel του Top Gun, επέστρεψε και όλοι περίμεναν πως ίσως έβλεπαν στο πλευρό του Tom Cruise, του κινηματογραφικού Maverick, το άλλοτε κορίτσι του, την Kelly McGillis. Όμως πουθενά η άλλοτε καλλονή ξανθιά που είχε κλέψει την καρδιά του... πρίγκιπα των αιθέρων. Η Charlotte "Charlie" Blackwood, δηλαδή η εκπαιδεύτρια που υποδυόταν η Kelly McGillis, δεν εμφανίζεται στη νέα ταινία.

Μάλιστα δεν της έγινε ποτέ πρόταση από τον παραγωγό Jerry Bruckheimer με την ίδια να σχολιάζει σαν να ήθελε να αυτοτρολαριστεί: "Είμαι μεγάλη, χοντρή και η ηλικία μου φαίνεται. Και η ταινία δεν έχει να κάνει με τίποτα από αυτά", είπε στο ET η διάσημη ηθοποιός.

Παρ' όλο που η πρώτη ταινία που έγινε τεράστια επιτυχία στο τέλος δείχνει Charlie και Maverick να γίνονται ζευγάρι και να συνεχίζουν μαζί ως εκπαιδευτές, στη νέα ταινία δεν βλέπουμε κάτι τέτοιο.

Η αλήθεια είναι πάντως πως McGillis και Cruise εξαργύρωσαν διαφορετικά την επιτυχία του πρώτου Top Gun. Για τον διάσημο ηθοποιό ήταν ουσιαστικά η αρχή μίας τεράστιας καριέρας και για εκείνη το... τέλος.

Να θυμίσουμε ότι λίγο πριν τη μεγάλη επιτυχία του Top Gun το 1986, η Kelly McGillis είχε ήδη μία επιτυχία στο ενεργητικό της με την ταινία The Last Witness. Αντί λοιπόν να εδραιωθεί μετά από το ρεκόρ εισπράξεων του Top Gun, η McGillis τη δεκαετία του '90 δεν σημείωσε καμία εξίσου μεγάλη επιτυχία με το Top Gun μέχρι που ήρθαν οι δευτερεύοντες ρόλοι και ύστερα το... απόλυτο κενό.

Η ηθοποιός που τώρα ζει στη Βόρεια Καρολίνα με τις δύο κόρες της, μιλώντας στο ΕΤ αποκάλυψε τον λόγο της αποστασιοποίησής της: "Ήταν μια τεράστια πρόκληση για μένα να έχω οποιοδήποτε είδος αυτογνωσίας ή πραγματικής αυτοεκτίμησης χωριστά από αυτό που έκανα για να ζήσω. Και απλά δεν έγινε προτεραιότητα για μένα να δουλέψω- αρχικά ήταν να μεγαλώσω τα παιδιά μου και να είμαι η καλύτερη νηφάλια μητέρα που θα μπορούσα να είμαι".

Έχετε δει πώς ήταν και πώς είναι σήμερα η διάσημη ηθοποιός; Δείτε την στην παρακάτω gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved