Χωρισμός βόμβα! Τίτλοι τέλους για Σακίρα - Πικέ;
Hollywood

Χωρισμός βόμβα! Τίτλοι τέλους για Σακίρα - Πικέ;

Δίνουν και παίρνουν οι φήμες στην Ισπανία ότι η Σακίρα και ο Ζεράρ Πικέ αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους ενώ αυτός ήδη έχει μετακομίσει στο διαμέρισμά του σε περιοχή της Βαρκελώνης.

Οι κακές γλώσσες επιπλέον θέλουν τον ποδοσφαιριστή να έχει απατήσει την σούπερ σταρ.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν στο Μουντιάλ της Νότιας Αφρικής το 2010. Απέκτησαν μαζί δύο παιδιά, τον Μίλαν και τον Σάσα. Ωστόσο, δώδεκα χρόνια μετά, τα πράγματα δεν φαίνεται να είναι ειδυλλιακά και ήδη, λέγεται, έχουν παρουσιαστεί ρωγμές στη σχέση τους.

Σύμφωνα με το El Periodico, αρκετοί γείτονες τον είδαν να μπαίνει και να βγαίνει από το κτίριο την περασμένη εβδομάδα. Μάλιστα, οι φήμες τον θέλουν να απολαμβάνει τη νυχτερινή ζωή της Βαρκελώνης με τον Ρίκι Πουτς και άλλους φίλους.

Άλλο σημάδι ότι η σχέση των δύο σταρ περνά κρίση είναι και οι στίχοι της νέας επιτυχίας της Σακίρα “Te Felicito” (Σε συγχαίρω) που τραγουδά με τον Rauw Alejandro.
«Για να συμπληρώσω, έσπασε σε κομμάτια. Με προειδοποίησαν αλλά δεν έδωσα σημασία. Αντιλήφθηκα ότι το δικό σου είναι το ψεύτικο. Ήταν η σταγόνα που γέμισε το ποτήρι. Μην μου πεις συγγνώμη, αυτό μοιάζει ειλικρινές αλλά σε ξέρω καλά και ξέρω πως λες ψέματα. Σε συγχαίρω πόσο καλά υποκρίθηκες, γι’ αυτό δεν έχω καμία αμφιβολία. Συνεχίζεις με τον ρόλο σου, σου πάει αυτό το σόου», αναφέρουν οι στίχοι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved