Ρόμπερτ Ντε Νίρο: Μάθε όλες τις λεπτομέρειες από την επίσκεψη του στη Θεσσαλονίκη
Hollywood

Ρόμπερτ Ντε Νίρο: Μάθε όλες τις λεπτομέρειες από την επίσκεψη του στη Θεσσαλονίκη

O Ρόμπερτ Ντε Νίρο βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη για τις ανάγκες της ταινίας «Tin Soldier» και έκλεψε την παράσταση με την ευγένεια και τον επαγγελματισμό του.

O «Ταξιτζής» και το «Οργισμένο είδωλο» του Μάρτιν Σκορσέζε, ο καταξιωμένος χολιγουντιανός σταρ Ρόμπερτ Ντε Νίρο, βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη για λίγες ημέρες.

Η παρουσία του, όπως ήταν αναμενόμενο, έκλεψε την παράσταση. Ο βραβευμένος με Οσκαρ ηθοποιός ταξίδεψε στη χώρα μας την περασμένη εβδομάδα για τις ανάγκες των γυρισμάτων της ταινίας «Tin soldier».

Είχε ένα πυκνό πρόγραμμα κινηματογραφικών σετ για τέσσερις ημέρες, βρισκόταν για πολλές ώρες στο γύρισμα και επέστρεφε αργά το βράδυ στο ξενοδοχείο «Μακεδονία Ρalace», όπου διέμενε.

Από το δωμάτιο του είχε τη δυνατότητα να απολαμβάνει πανοραμικά την πόλη και να χαλαρώνει στη θέα του Θερμαϊκού. Ηταν, άλλωστε, και οι μοναδικές ώρες που είχε στη διάθεση του για να δει τις ομορφιές της Θεσσαλονίκης.

Λόγω των πολλών υποχρεώσεων του, έπρεπε να γίνουν όλα γρήγορα και σε αυστηρά χρονοδιαγράμματα. Ο διάσημος ηθοποιός έκανε γυρίσματα στο κτίριο της ΧΑΝΘ, καθώς και στο φράγμα της Θέρμης.

Οι Θεσσαλονικείς είχαν τη δυνατότητα να τον δουν στα millennium studios, όπου έγινε αποδέκτης ενός παρατεταμένου χειροκροτήματος από όλους τους συνεργάτες του για τον επαγγελματισμό του. Ηταν ευγενέστατος, συνεργάσιμος και δεν είχε καμία ιδιαίτερη απαίτηση σχετικά με τη διαμονή, την παραγωγή και τις λοιπές ανάγκες του.

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο δεν είναι το μόνο μεγάλο όνομα του Χόλιγουντ που συμμετέχει στην ταινία, καθώς πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχουν ο Τζέιμι Φοξ και ο Σκοτ Ιστγουντ, γιος του Κλιντ Ιστγουντ, ο οποίος έχει ήδη κατακτήσει τον χώρο του θεόρατος, ακολουθώντας τα χνάρια του καταξιωμένου πατέρα του.

Το σενάριο της ταινίας είναι εντυπωσιακό. Η ιστορία του «Tin soldier» εκτυλίσσεται στo σήμερα, δεν είναι μια ιστορία εποχής ή επιστημονικής φαντασίας, ενώ χαρακτηρίζεται δράμα με πολλά στοιχεία δράσης.

Τα γυρίσματα θα διαρκέσουν 50 ημέρες και η παραγωγή σχεδιάζεται να φιλοξενηθεί στην Ελλάδα μέχρι τις 25 Ιουλίου. Αυτές τις ημέρες/όλοι οι συντελεστές έχουν μετακινηθεί μαζικά στη Δράμα, όπου και θα ολοκληρωθούν τα γυρίσματα.

Πηγή:Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved