Johnny Depp: Το «έκαψε» μετά τη δίκη - Ξόδεψε 50.000 λίρες σε ινδικό εστιατόριο
Hollywood

Johnny Depp: Το «έκαψε» μετά τη δίκη - Ξόδεψε 50.000 λίρες σε ινδικό εστιατόριο

Μετά τη δικαίωσή του στην πολύκροτη δικαστική διαμάχη με την πρώην σύζυγό του, Amber Heard, ο Johnny Depp το γιόρτασε.

Όπως είδαμε σήμερα (8/6) το πρωί και στην εκπομπή Breakfast at Star, διεθνή δημοσιεύματα θέλουν τον Αμερικανό σταρ να κάνει λογαριασμό... 50 χιλιάδων λιρών σε ινδικό εστιατόριο, του Μπέρμιγχαμ, όπου και πήγε με μεγάλη παρέα, συμπεριλαμβανομένου το ρόκερ Jeff Beck.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο 58χρονος ηθοποιός, ο οποίος βρίσκεται αυτές τις μέρες στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου έχει περιοδεία ο Beck, συνάντησε μία μεγάλη παρέα από φίλους του, το βράδυ της Κυριακής. Η παρέα των περίπου 20 ατόμων απόλαυσε το ινδικό φαγητό που είχε προετοιμαστεί ειδικά για εκείνους, μαζί με κοκτέιλ και ροζ σαμπάνια.

Ο Depp άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις σε όσους βρίσκονταν στο μαγαζί, στους οποίους μάλιστα αφιέρωσε πολύ χρόνο, όπως είπε κι ο διευθυντής του εστιατορίου. Όσοι φωτογραφήθηκαν μαζί του, δημοσίευσαν στο Instagram τα στιγμιότυπα, τονίζοντας πόσο προσιτός και ευγενικός άνθρωπος είναι, ενώ δε δίστασε να παίξει και με τα παιδιά που τον πλησίασαν.
«Είχαμε ένα ασυνήθιστο τηλεφώνημα την Κυριακή το απόγευμα, μαθαίνοντας ότι ο Johnny Depp ήθελε να έρθει για φαγητό με φίλους. Ήμουν σοκαρισμένος στην αρχή, σκέφτηκα ότι μπορεί να ήταν ψέμα. Αλλά μετά έφτασε η ομάδα ασφαλείας του, έλεγξε το εστιατόριο και τους αφήσαμε να ελέγξουν όλο το μέρος γιατί ανησυχούσαμε ότι μπορεί να ενοχληθεί από άλλους πελάτες», ανέφερε ο μάνατζερ του πολυτελούς εστιατορίου.

Δείτε το βίντεο από το Star:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved