Kim Cattrall: Η «Σαμάνθα» του «Sex and the City» πόζαρε με μαγιό στα 65 της και προκάλεσε «σεισμό»!
Hollywood

Kim Cattrall: Η «Σαμάνθα» του «Sex and the City» πόζαρε με μαγιό στα 65 της και προκάλεσε «σεισμό»!

Η Kim Cattrall διατηρεί, εδώ και πολλά χρόνια, ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά από τις ηθοποιούς του Hollywood, ενώ μέχρι και σήμερα η ηθοποιός... λάμπει!

Το τηλεοπτικό κοινο την είχε λατρέψει μέσα από τον ρόλο που η ίδια είχε ενσαρκώσει στο "Sex and the City", εκείνον της Σαμάνθα, η οποία και ήταν η πιο ανατρεπτική της παρέας.

Η Kim Cattrall μας έχει συνηθίσει σε αρκετά ιδιαίτερες εμφανίσεις, ενώ μέχρι και σήμερα, που συμπληρώνει τα 65 της χρόνια, μπορούμε πολύ έυκολα να διακρίνουμε το πόσο γοητευτική είναι, αφού σε κάθε της νέα φωτογραφία... λάμπει. Σε ένα από τα τελευταία της ποστ στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram είδαμε την Kim Cattrall να φορά ένα καφέ ολόσωμο μαγιό, το οποίο και τόνιζε απίστευτα το κορμί της, αλλά και το πλούσιο μπούστο της.

Η ηθοποιός έγραψε χαρακτηριστικά στην φωτογραφία της: "Nothing to see here! Keep movin’...", ενώ ένα από τα comment που ξεχώρισαν ήταν: “U need to wear this on the red carpet“! Η υπέροχη και άκρως απολαυστική Σαμάνθα από το "Sex and The City" μπορεί να έλειψε από το reboot της αγαπημένης σειράς, αλλά με όλες της τις νέες δημοσιεύσεις αποδεικνύει το πόσο αισθησιακή είναι.

Δείτε παρακάτω την δημοσίευσή της στο Instagram:

https://www.instagram.com/p/CeWz6UXv4Wo

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved