Jennifer Lopez: Επιθυμεί όσo τίποτα να παντρευτεί τον Ben Affleck
Hollywood

Jennifer Lopez: Επιθυμεί όσo τίποτα να παντρευτεί τον Ben Affleck

Φαίνεται πως το ρητό «ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα» δε βρίσκει σύμφωνη την Jennifer Lopez, η οποία σύμφωνα με πηγές, επιθυμεί διακαώς να παντρευτεί τον έρωτα της, Ben Affleck.

Η Λατίνα σούπερσταρ επιθυμεί μια θεματική γιορτή για τον γάμο της, θέλοντας να πραγματοποιηθεί όσο πιο σύντομα είναι δυνατό, ακόμα και στις αρχές του καλοκαιριού.

«Η Τζένιφερ θα σου πει πως δεν βιάζεται να παντρευτεί, όμως οι φίλοι της έχουν άλλη άποψη. Η αλήθεια είναι πως αν ο Μπεν ήθελε να το επιταχύνουν για τις αρχές αυτού του καλοκαιριού, δεν θα είχε κανένα πρόβλημα», δήλωσε πηγή στο Us Weekly.

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, η επιτυχημένη σταρ επιθυμεί να πραγματοποιήσει ένα μεγάλο γάμο, όμως για εκείνη το σημαντικό είναι να γίνουν επιτέλους σύζυγοί.

«Επιθυμεί να αφήσουν τις επισημότητες ώστε να ξεκινήσω το ταξίδι τους ως σύζυγοι το συντομότερο. Αναμφίβολα θέλει μια θεαματική γιορτή και τα λεφτά δεν θα είναι πρόβλημα.

Είναι και οι δύο δεσμευμένοι στο να το κάνουν να λειτουργήσει, κάνοντας όλα τα δυνατά βήματα για να σέβονται ο ένας τα όρια του άλλου και να μαθαίνουν από τα λάθη του παρελθόντος». συμπλήρωσε η πηγή. Δεν μένει παρά το διάσημο ζευγάρι να ανακοινώσει την ημερομηνία του γάμου της χρονιάς!

Πηγή:Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved