Ronn Moss: Έτσι είναι σήμερα ο 70χρονος Ριτζ από την Τόλμη και Γοητεία! Δεν έχει αλλάξει καθόλου!
Hollywood

Ronn Moss: Έτσι είναι σήμερα ο 70χρονος Ριτζ από την Τόλμη και Γοητεία! Δεν έχει αλλάξει καθόλου!

Τόλμη και Γοητεία: Ο τηλεοπτικός Ριτζ ήταν επί σειρά ετών ο κρυφός πόθος εκατομμυρίων γυναικών που παρακολουθήσαν τη θρυλική σειρά.

Και παραμένει έχουμε να σου πούμε αφού στα 70 του χρόνια ο Ronn Moss παραμένει το ίδιο γοητευτικός!

Μιλώντας στο The Daily Telegraph, ο εντυπωσιακά όμορφος Ronn έχει πει πως: «Όλοι νομίζουν ότι έχω υποβληθεί σε χειρουργικές επεμβάσεις αλλά δεν έχω κάνει καμία. Είμαι τυχερός!», αποδίδοντας την ομορφιά του και το πόσο καλά στέκεται στο πέρασμα του χρόνου καθαρά στα γονίδιά του.

Κανείς δεν φαίνεται να τον έχει πιστέψει όμως ο ίδιος προφανώς θέλει να διατηρήσει τον… μύθο του, ότι δηλαδή η εξωτερική του εμφάνιση, έστω και αν φτάνει στα 70 του χρόνια, παραμένει τόσο καλή λόγω DNA!

Ο ηθοποιός έχει εγκαταλείψει από το 2012 τη σαπουνόπερα που τον έκανε διάσημο, αν και ο ρόλος συνεχίζεται με άλλον ηθοποιό, και από εκείνη τη στιγμή ασχολείται με τη μεγάλη αγάπη του, που δεν είναι άλλη από τη μουσική.

Στο πλευρό του o Ronn Moss έχει πάντα τη δεύτερη σύζυγο του, Ντέβιν Ντεβάσκεζ, με την οποία πρόσφατα απαθανατίστηκαν στην Ιταλία.

«Πάντα είχα μια ερωτική σχέση με την Ιταλία. Η γυναίκα μου ήθελε να ζούμε τον μισό χρόνο στην Ευρώπη. Αγαπάμε το ιταλικό φαγητό και μαθαίνω όλο και περισσότερο τη γλώσσα. Η Ιταλία είναι το δεύτερο σπίτι μου» ανέφερε πρόσφατα ο τηλεοπτικός «Ριτζ Φόρεστερ».

H αλήθεια πάντως είναι πως ο αγαπημένος μας πρωταγωνιστής τρέφεται υγιεινά ενώ η άσκηση που δεν εγκαταλείπει ποτέ είναι η ποδηλασία.

Δες πώς είναι σήμερα στη gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved