Tom Cruise: Πάλι single ο «Mister Top Gun»
Hollywood

Tom Cruise: Πάλι single ο «Mister Top Gun»

Mετά την πρόσφατη επανασύνδεση Tom Cruise και Hayley Atwell ξαναχώρισαν.

Ο 59χρονος Tom Cruise φέρεται ότι είναι και πάλι single. Ο πρωταγωνιστής του «Τop Gun: Μaverick» και η 40χρονη συμπρωταγωνίστρια του από το «Mission Impossible 7» Hayley Atwell χώρισαν πάλι, μετά την πρόσφατη επανασύνδεση τους από τον πρώτο χωρισμό τους τον Σεπτέμβριο του 2021.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Sun», το ζευγάρι αντιμετώπιζε προβλήματα και έτσι αποφάσισε ότι είναι καλύτερα η σχέση αυτή να συνεχιστεί, σε φιλικό επίπεδο. Πηγές που επικαλείται το άρθρο αναφέρουν ότι η υπερβολική δημοσιότητα και ο ντόρος γύρω από τη σχέση τους λειτούργησαν αρνητικά.

«Τα πάνε καλά, έχουν φανταστική χημεία, γι’ αυτό και αποφάσισαν σιωπηρά να δώσουν ακόμα μια ευκαιρία στη σχέση τους νωρίτερα φέτος. Αυτό που συνέβαινε πίσω από τις κλειστές, πόρτες όμως άλλαξε όταν η σχέση αποκαλύφθηκε και ο ντόρος γύρω τους μεγάλωσε» αναφέρει άτομο του περιβάλλοντος τους, επιμένοντας ότι επρόκειτο για ένα γνήσιο ειδύλλιο και όχι για έναν έρωτα «μόνο για τις κάμερες».

Η Atwell και ο Cruise άρχισαν να βγαίνουν το 2020, μετά τη συνάντηση τους στα γυρίσματα του «Mission Impossible», και η σχέση τους έγινε γνωστή τον Δεκέμβριο. Τον Σεπτέμβριο της επόμενης χρονιάς θεώρησαν ότι ή σχέση τους είχε κλείσει τον κύκλο της, όμως στις αρχές του 2022 αποφάσισαν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία.

Πηγή:Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved