Tom Hanks: Τι συμβαίνει με την υγεία του; Έτρεμε ανεξέλεγκτα το χέρι του σε παρουσίαση ταινίας
Hollywood

Tom Hanks: Τι συμβαίνει με την υγεία του; Έτρεμε ανεξέλεγκτα το χέρι του σε παρουσίαση ταινίας

Το βίντεο από την παρουσίαση της ταινίας για τον Έλβις με τον Tom Hanks κάνει το γύρο του Διαδικτύου και ο λόγος είναι σοβαρός!

Αυτός δεν είναι άλλος από το γεγονός ότι κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, έτρεμε συνεχώς το χέρι του, σε τέτοιο βαθμό που χρειάστηκε το αριστερό του χέρι να κρατήσει το δεξί.

«Έχω γυρίσει ταινίες στο Μαρόκο, το Λος Άντζελες, τη Νέα Υόρκη, το Σιάτλ και το Βερολίνο και καμία τους δεν έχει αυτά που διαθέτει το Γκολντ Κόουστ. Τι είναι αυτά; Δύο λέξεις: καμία απ’ αυτές δεν διαθέτει Νταν Μέρφι», είπε και συνέχισε:

«Περάσαμε υπέροχα μαζί σας εδώ. Υπάρχει κάτι εδώ στον κόσμο και στην περιοχή της Γκολντ Κόουστ που κάνει τους πάντες να κυκλοφορούν με μια έκφραση εμπιστοσύνης και αυτοπεποίθησης ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους. Το νιώσαμε κι εμείς αυτό. Η εμπιστοσύνη σας, η χαρά και o ενθουσιασμός σας πέρασε και στην ταινία μας. Έχει έναν “χρυσό” γιο της περιοχής, τον Μπαζ Λούρμαν, που αγαπά την Αυστραλία περισσότερο από ό,τι τα καγκουρό, περισσότερο κι από τον Νταν Μέρφι», έλεγε όσο το χέρι του έτρεμε ανεξέλεγκτα.

Το περιστατικό αυτό σαφώς και προκαλεί ερωτήματα για την υγεία του ηθοποιού, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κάποια δήλωση από τους εκπροσώπους του σχετικά με αυτό.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved