Απίστευτη τραγωδία σε γυρίσματα σειράς του Netflix! Δύο νεκροί ηθοποιοί και 6 τραυματίες!
Hollywood

Απίστευτη τραγωδία σε γυρίσματα σειράς του Netflix! Δύο νεκροί ηθοποιοί και 6 τραυματίες!

Απίστευτη τραγωδία στα γυρίσματα ταινίας του Netflix με δύο νεκρούς ηθοποιούς και έξι τραυματίες. 

Αρκετοί ηθοποιοί και μέλη του συνεργείου της υπερπαραγωγής του Netflix, της σειράς με τίτλο The Chosen One μετά από θανατηφόρο ατύχημα με αυτοκίνητο στο Μεξικό την περασμένη Πέμπτη.

Σύμφωνα με το Υπουργείο Πολιτισμού της Baja στην Καλιφόρνια, δύο ηθοποιοί, οι Raymundo Garduño Cruz και Juan Francisco González Aguilar, έχασαν τη ζωή τους στο τροχαίο δυστύχημα, ενώ μέλη του συνεργείου των γυρισμάτων τραυματίστηκαν σοβαρά.

Επέβαιναν σε φορτηγάκι και κινούνταν προς το αεροδρόμιο του Μεξικό όταν το φορτηγάκι κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ξέφυγε της πορείας του και ανετράπη. Η εταιρία παραγωγής Redruam, έχει κάνει παύση των γυρισμάτων και ανακοίνωσε τα δυσάρεστα νέα για τους θανάτους και τους τραυματισμούς των υπαλλήλων της. Μάλιστα, σύμφωνα με τη συγκεκριμένη ανακοίνωση οι τέσσερις από τους έξι τραυματίες βρίσκονται σε σταθερή κατάσταση στο νοσοκομείο.

Όπως αναφέρει το TMZ, το βαν, μαζί με το πλήρωμα φαίνεται ότι ταξίδευε μεταξύ Mulege και Santa Rosalia, την παραθαλάσσια πόλη όπου γύριζαν τις σκηνές της σειράς, ενώ δεν έχει πραγματοποιηθεί ακόμα η ταυτοποίηση όλων των θυμάτων.

Άγνωστα παραμένουν ακόμα τα αίτια του δυστυχήματος τα οποία και εξετάζονται από τις τοπικές αρχές.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved